matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nowe drewienko i korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To ta czerwień o której wspominałeś podczas spotkania w Warszawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie tamto jest sporo ciemniejsze to jest czeczot farbowany w trakcie stabilizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzięki, a tamtej czerwieni kiedy się spodziewasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Własnie jest po stabilizacji i krystalizuje ,mysle ze w przyszłym tygodniu bedzie gotowe do prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cos pod CD Blu rapida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Czyżbym zbyt wcześnie swojego zbudował Wygląda, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Waldku ja tez sie ze swoim pospieszyłem ale pójdzie do przebudowy ,w przyszłym tygodniu cos pod Talona i XLS CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Klocki po stabilizacji i gotowy insert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 uuuu Ale kozak Piknie t wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Cóż powiedzieć... Bardzo urodziwy materiał do pracy i piękne wykonanie. Każdy niepowtarzalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 I mamy coś pod talona VI i XLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wszystko wygląda- po prostu- fenomenalnie, ale jedna rzecz mi się najbardziej podoba- opis na blanku. Bez żadnych makaronizmów w ojczystym języku- brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przygotowałem sobie komplet Stelka z korba insert w SKSS pod BLU RAPIDA ,ale przy okazji zważyłem oryginalnego knoba od stelki 4000FD waga 22g--- knob wykonany prze-zemnie 7g wiec o 15g odchudziłem sobie krecioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Brązowo wiśniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Korby ;cerata,exist,stella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wczoraj dotarł do mnie kijek z Pracowni Piotra - Xzoga G-75, 2,30 m, max 150 gram. Jest to mój pierwszy kijek od Piotra i jestem pod ogromnym wrażeniem- jak na swoją moc kijek naprawde wyglada lekko, super wykonanie. (sorry za jakość zdjęć ale robiłem komórką)Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 WitamFaktycznie piękny kijaszek.Super ubranko.Tylko pozazdrościć.A sezon tuz tuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wczoraj dotarł do mnie kijek z Pracowni Piotra - Xzoga G-75, 2,30 m, max 150 gram. Jest to mój pierwszy kijek od Piotra i jestem pod ogromnym wrażeniem- jak na swoją moc kijek naprawde wyglada lekko, super wykonanie. (sorry za jakość zdjęć ale robiłem komórką)Pozdrawiam, Marcin Bardzo sie ciesze ze sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nowy projekt w trakcie CD oskrobany i spolerowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 korba do krecka muchowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 RCLB gotowy na kijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 I nastepne ,prace kija będzie można zobaczyć na kolejnym filmie z łowienia sumów,w programie Z wedka nad wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Kiedy ten film bedzie dostepny on line na stronie TV TRWAM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ktorego RCLB zrobiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi