Skocz do zawartości

PRACOWNIA MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

spin ,ale coraz bardziej myślę o tym żeby przesiąść sie na casta bo krecioły siadają, albo trzeba łowić betoniara a to do łapania z reki odpada porażka 3 dni młócić betoniarka

Dokladnie tak.

Ja swoja sumowa Xzoge bede przekladal na casta na przyszly rok...

• 3 tygodnie później...

Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI B) Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia

Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie.

Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI B) Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia

Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie.

Co racja, to racja. Ufff, napatrzyłem się :huh:

:lol: biora jak każdy inny gatunek ,ale trzeba miec wiedzę i ja wykorzysta jak przy każdym innym gatunku ,sum jest ryba terytorialną i musimy to wykorzystć jak :unsure: tylko godziny spędzone nad woda cie tego naucza ,jeśli sie umie czytać rzekę to żaden gatunek nie jest tajemnicą

Nie bardzo ogarniałem jak można łowić sumy na spining (one tak biorą? :unsure: ) I w sumie to dalej nie ogarniam jak to możliwe... :unsure:

Gratulacje Piotrek, super film.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...