Skocz do zawartości

PRACOWNIA MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem wszystkie odcinki z udziałem @Matusiak-a i muszę przyznać, że wszystkie są pierwsza klasa. Pomijając wartość poznawczą jaką ze sobą niosą to kolega jest w każdym odcinku "sobą" nie zmusza się sztucznie do ubarwiania rzeczywistości czy stosowania wyszukanych terminów a przecież nie jest aktorem. Bardzo cenię ludzi, którzy wykonują fachową robotę a do tego potrafią o tym pięknie opowiadać, nagrywajcie, nagrywajcie i jeszcze raz n...

• Like 1

A może Kolega by napisał w których jeszcze odcinkach można go zobaczyć :) ?

Prawa strona...

M.in. 127, 128, 130. Oglądałem też kiedyś odcinek nr 147 o sumowaniu (EDYTKA: http://www.youtube.com/watch?v=9Zdyv82DWNU ).

Edytowane przez Dienekes

tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet :)

Piotrku gratulacje bycia sobą i fajnych odcinków. (oglądam sobie wszystkie po kolei :P) Bo niestety wypady na lód to nie dla mnie :P 

tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet :)

Haaaa tfu, "w stacji na T"?!?  :o   Całe szczęście, że jest jeszcze internet, bo na multiplexie nie uświadczysz..  ^_^

Piotr, bardzo fajny materiał, chociaż chętnie pooglądałbym jeszcze bardziej szczegółowe, techniczne aspekty budowania. Rozumiem, że dla szerszej widowni i tak to mogło być za dużo na raz w krótkim programie i tak sobie tylko "kcem". Odcinek sumowy to już klasyk! Powiedzonka prowadzącego z "telewizji na T"  :ph34r: jak niektórzy mawiają, też przechodzą do kanonu  :P Bardzo sympatyczna inicjatywa, której mocno kibicuję, bo dobre rzeczy tam promujecie poza rodbuildingiem i sposobami łowienia, ale też C&R. Brawa i oby tak dalej!

Pozdrawiam

Grzesiek

Sumy na Warcie z brzegu- jestem za :D

Panie Piotrze- czapki z głów za całokształt. Mam ogromny szacunek do ludzi, którzy potrafią połączyć swoją pasję z zawodem, dzieląc się przy tym swoim doświadczeniem z szerszą publiką. Oby tak dalej!

A masz jakieś miejscówki na twoim odcinku to moze wpadniemy

Tak naprawdę dopiero uczę się szukania sumów na Warcie, w zeszłym sezonie robiliśmy ze znajomymi rekonesans na pewnym odcinku powyżej Poznania (celowo nie napiszę dokładnej lokalizacji), mamy dwa ciekawe miejsca z czego jedno nazwał bym bankówką tylko trzeba trafić na odpowiedni stan wody. Jeżeli jest Pan zainteresowany to jak najbardziej zapraszam, chętnie poobserwował bym mistrza w akcji :) 

Edytowane przez OlekD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...