matusiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jestem Piotrek nie pan ,przyjadę na rekonesans jak będę na warcie za bolkami dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 jesli ktos jest zainteresowany tymi okularami to proszę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Olek , ja wiem że Twoje pomysły są genialne , ale jak zorganizujesz spotkanie z Piotrem to masz u mnie łiskacza Edytowane 16 Stycznia 2013 przez DawidGno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 łiskacz to dla mnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Oczywiście nie ma sprawy , tylko abyśmy potem Warty nie szukali Nie no żartuje , ale fajnie by było takie coś zorganizować. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez DawidGno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Do lipca jeszcze troszkę czasu ale w maju możemy pochodzić za bolkami i poszukać ciekawszych miejsc pod kijany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 I tak jak myślałem mój produkt doczekał sie plagiatu, żywcem zerżnięte wszystko i jak ładnie opisane ze lata doświadczeń tylko kogo te doświadczenia i testy ,ale najlepsze to jest to ze są jeszcze droższe od moich pewnie za te testy sobie doliczyli :D :D :D A czy jest szansa na taka wędeczkę w najbliższym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wedeczke można zamówić to kwestia 4 dni wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wedeczke można zamówić to kwestia 4 dni wykonanieNo to ja bym reflektował na taki układ tylko jak to jest z mocą tych wędeczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Szczytowki sa delikatne z zapasem moce w dolnej czesci wiec łowie nimi od małych po duże ryby ,powiedział bym uniwersalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeszcze cipłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 I nowy projekt w trakcie prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Bardzo ładnie komponują się te biało srebrne wstawki.. Super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Czyżby drogi Piotrze ten nowy projekt to był właśnie mój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 joza67@ to własnie dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W czwartek o 16:10 pierwszy odcinek wzmagan na lodzie zapraszam do ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pewnie, że się oglądnie na pewno z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A po fotkach rękojeści widzę, że stworzysz kolejne małe arcydzieło. Nie mopgę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Widziałem je na żywo, wygląda jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) IMAG1227.jpgTen w środku to jest to Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Rheinangler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To jest czeczota orzecha Amerykańskiego, wielu osobom sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Drewno orzechowe ma jednak swój niepowtarzalny urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 O tak, gripy do pistoli i łoża do karabinów najpiękniejsze z niego wychodzą. Kawałki odziomków, takie pokręcone z nieregularnym usłojeniem (najwyższa klasa exibition grade) mogą kosztować ładne kilka tysięcy. Mam okładziny self-made w dwóch jednostkach, a dwa łoża czekają w kolejce do obróbki (prędko się nie doczekają ) Mimo, że to zwykły, regularny orzech, to efekt jest piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wedeczke można zamówić to kwestia 4 dni wykonanieto ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije..dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy.dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien.Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 do BlackabyssPan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać..Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi