blackabyss Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 do BlackabyssPan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać..Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo. PozdrawiamSpoko thibar wiem, ze Piotr to artysta, inaczej bym nie zamawial u Niego ( wczesniej robil mi wedzisko i bylo zarowno z wykonaniem i terminem calkiem oki ) ale skoro wiadomosci na priv i telefony nie przynosza zadnych efektow, postanowilem tu napisac.Mnie mecza informacje i ciagle zwodzenie, tym bardziej oklamywanie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 to ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije..dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy.dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien.Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu. hmm.. nieżle miałeś określony na początku termin ukończenia budowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Z artystycznymi duszami różnie bywa Ja u Piotra pare miesięcy temu zamawiałem uchwyt do korbki kołowrotka. Wyszedł ślicznie i wreszcie kręciołem wygodnie się kręci. Natomiast co się na Piotra nawkurzałem i Go obsobaczałem, to moje. Trwało to, oj trwało Z kolei w zeszłym tygodniu: telefon i zamówienie insertu w poniedziałek, a już we wtorek telefon, że gotowe i po paru dniach odbiór na poczcie.Ten typ tak ma. Trza się z tym pogodzić niestety , choćby i nerwica telepała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 hmm.. nieżle miałeś określony na początku termin ukończenia budowy?Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zapraszam do lekturyhttp://www.youtube.com/watch?v=Ak7-p6lx79k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 O! I dobry film (choć nie tak, jak kobieta) łagodzi obyczaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 fajne czapki takie "ala Forecast" ale poważnie,fajny filmik,bez zbędnego bicia piany,zawierający sporo konkretów,po prostu chce się oglądać...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wzmagania na lodzie część druga zapraszam do oglądaniahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rQd2gZ2vdKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Fajny film i fajne wędeczki można popatrzeć. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 pomijając czysto wędkarski aspekt,to fajne te rodzinne akcenty...Piotr co najmniej drugie tyle Wam życzę a Konradowi tego aby syn jak najszybciej zabrał się do wędkarskiej "roboty"...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Połączenie 2 gatunków drewna i taki efekcik robione w poprzek słoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 @matusiak, czy masz aktualnie w sprzedaży takie wędeczki podlodowe do mormyszki i do błystki jakich używaliście na filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak sa dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Super filmiki Piotrek, jak zawsze obejrzałem z zainteresowaniem - dzięki za wstawienie Ładnego sandacza podjąłeś i "ułaskawiłeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie Oczywiscie do dzis patyki nie dojechaly.. tylko dlaczego to mnie nie dziwi !!?Po pierwsze dlatego, ze pierwsza wplate/zaliczke 1000zl wplacilem 2012-09-25..Ale ze Piotr sie slabo interesowal moim tematem, to postanowilem kupic dwa blanki z wyprzedarzy FC i mu doslac. blanki doslalem 2012.11.08. Mialy byc pod koniec lada chwila, ostatecznie pod koniec listopada - z racji, ze juz niby byly ukonczone doplacilem 450zl. 2012-11-28..Mysle sobie, ze nie jest zle w koncu niebawem dojada.. i tak co chwile bylem zbywany, ze zaraz za momencik.. minol grudzien..Gdy po raz kolejny probowalem sie upomniec o swoje, kolega Matusiak powiedzial, ze jest na wyjezdzie, a kije oczywiscie ukonczone itd. tylko musi poprostu je wyslac - tak wysyla do dzis.Panie Matusiak w ubieglym tygodniu minelo 5 miesiecy..Pisanie, ze nie bylo zadnego terminu ukonczenia wedzisk swiadczy tylko o tym, ze klijent jest traktowany niepowaznie, a w tym wypadku ja..Oczywiscie dzisiaj kolega Piotr nawet telefonu nie odbiera, bo po co ??Kije w zamysle proste w wykonaniu, calosc na alconite, bez zadnych pizdrykow.. Piotr napisales, ze masz tylko jedna pare rak i zapierdzielasz po 16 godzin ?Chlopie. wzieles kase, blanki, przyjeles moje projekty do realizacji i smiesz wypisywac, ze nie masz czasu ??!!W dupie to mam, jak dla mnie mozesz robic po 24 godziny na dobre, skoro masz takie podejscie do tematu.Przykre jest to, ze tak wyszlo, ale nie zamierzam czekac na kije w nieskonczonosc !! Edytowane 4 Lutego 2013 przez blackabyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tak. No cóż. U mnie słowo, jak "u Pawlaka". Dlatego nie dziwię się wzburzeniu Zamawiającego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja tez już czekam ze 3 miesiące co prawda w innej pracowni, ale wole nikogo nie poganiać bo nie chciałbym łowić krzywym kijem .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ile to mozna.. to nie na moje nerwy. Ciagle obietnice , ze ukonczone itd. po co sie oklamywac ??i jeszcze gosc wyjezdza z tekstem, ze nie bylo terminu.. no litosci, byla jak ale sie szanujmy.Skoro nie ma chlopak czasu, to po co przyjmuje zamowienia - a teraz wychodza kwasyeh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie Zleceniodawcy, szanujcie swój czas i pieniądze... Czytam i zrozumieć nie mogę jak można się godzić wodzeniem za nos w okresie 3-6 miesięcy... Zrobiłem w pracowniach kilkadziesiąt kijów, każdy patyk od momentu uruchomienia - zamknięcia usługi to 2-6 tygodni. Albo mam szczęście albo Wasze zlecenia trafiły pod zły adres... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja bym spojrzał na to w inny sposób........ile filmów "zaj..tych" powstało w tym czasie z udziałem pana Matusiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Trochę to przykre ale widocznie zalazłeś mu mocno za skórę i teraz cię wozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Joza67 tak powaznie to chyba sam nie wierzysz w to co piszesz - blackabyss zalazł Piotrkowi za skóre i ten go ściemnia w ramach zemsty to sie kupy nie trzyma mam tylko nadzieje że sprawa dobrze sie zakonczy bo Piotrek to artysta ale o klienta dbac trzeba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kontakt z Piotrem mialem caly czas w miare dobry, no ale w koncu konczy sie moja cierpliwosc.Wczoraj mialem telefon, ze niby wszystko bedzie oki - ja nie wierze, ze tak bedzie, a WIEMPoki co nie mam, ani patykow, ani informacji o konkretnej potwierdzonej wysylce.To co wyslalem, kase, blanki do mnie wroci w postaci pieknych customow - bo jesli niee, to juz bedzie problem pana Matusiaka, nie moj.Moj problem jest taki, ze co chwile dostaje informacje, ze kije sa gotowe i czekaja do wysylki - tak od konca listopada. Dlatego zdecydowalem tutaj opisac, jak to jest byc przyjemnie klientem Piotra Matusiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jestem pewien że wszystko dobrze sie zakończy, ja z pod ręki Piotra mam kilka bardzo fajnych patyków i nigdy nie było żadnych problemów z terminami itp sprawami, dlatego tymbardziej dziwi mnie cała sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi