matusiak Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 I nastepne mixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 wszystkie super,ale ten pierwszy,,,malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Kozackie wyroby , aż dech zapiera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 I nastepne mixyIMAG1273.jpgIMAG1270.jpgIMAG1269.jpgIMAG1266.jpgPiotrek,- to już wygląda jak układanie parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To testy dostosowania sie do korków w szachownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Aluzju paniał, czyli dla amatorów rzeczy w kratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dokładnie ,robie to co ludzie chca ,choc nie zawsze sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pewnie Piotrze, że tak jest jak piszesz,- nie ma ogólnego gustu, jeden lubi małą czarna inny dodo-podobne wyroby i każdy ma do tego prawo i tak jest dobrze choć większość mieści się pomiędzy tymi granicami...A inserty i tak robisz najlepsze jakie widziałem,- i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Nowy projekcik z pracowni Piotra Matusiaka CD XSL 2120M 3,05m 6-25gram.Wykonanie chmmmm..... REWELACYJNE Nie ma sie co rozpisywać - dziekuje serdecznie Piotr. Młody jest mega zadowolony Edytowane 1 Marca 2013 przez Karol Krause 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Piękne narzędzie ,brawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Udana kompozycja, bez względu na to co się komu podoba, spójna i ma swój styl I nawet do parkietu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Piękna wędka Nie ujmując nic Piotrowi to brakuje jeszcze tylko jednej rzeczy, charakteru pisma Daniela Tanony i byłoby cudo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Tak właśnie!!!! Tak wiele super wykonanych wędek widziałem już na forum i nie tylko, ale opisu poza ww - żadnego stylowego to temat do poprawienia i to mocnego!!! Edytowane 1 Marca 2013 przez Rheinangler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Daniela z jego opisem brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pisac mozna kilkoma pismami nawet takim,to wszystko indywidualna kwestia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Pisac mozna kilkoma pismami nawet takim,to wszystko indywidualna kwestiaIMAG0321.jpgBardzo ładnie opisane tylko jakby było trochę delikatniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Piękny kijek też umyśliłem sobie nową wędkę którą miałby zrobić Piotrek w takiej kompozycji korka tylko może z trochę innym insertem ale widzę, że zostałem wyprzedzony. Pomyślimy co innego i równie pięknego pomysłów nie brakuje. Piotrek mam nadzieję, że już ozdrowiałeś i ostro bierzesz się do pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) A ja tam wole jak kijek jest super wykonany i pracownia stoi dobrze na nogach. Niż pozniej biegać z patykiem po lesie bo pracownia sie zawineła Może zdjęcia nie oddają tego ale jakość wykonania naprawde na absolutnie wysokim poziomie. Pewnie że można wiele rzeczy w życiu poprawiać , ale po co Takie jest super tz pismo - i ma swoj urok i niepowtarzalność Kążdy ma własny styl i to jest to Dzieki Piotr Edytowane 1 Marca 2013 przez Karol Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Pewnie że można wiele rzeczy w życiu poprawiać , ale po co [ ]Dobrze, że nie wszyscy tak myślą, bo bym cały czas krzemieniem po mamutach jeździł. Edytowane 1 Marca 2013 przez krzychun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Karol super ze sie podoba ,@Jozi opis jest delikatny tylko bardzo powiekszona fota ma 5cm dł i 4mm wysokosci Edytowane 1 Marca 2013 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Karol super ze sie podoba ,@Jozi opis jest delikatny tylko bardzo powiekszona fota ma 5cm dł i 4mm wysokosciEe jak tak to zwracam honor.Patyś opisany tak lekko pod gotyk - miodzio mnie się bardzo podoba .No nie wziąłem pod uwagę powiększenia fotki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Witam Wrzucam zalegle fotki z pracy Piotra ;/Z gory przepraszam, za jakos fotek.Dwa cd. serri blue rapid 15-50gr i xls 10-35gr, oraz troche robiony wczesniej cts 10-35gr. Wszystkie w dlugosci 9`3 kije na alconite + sic na szczycie.. juz dawno sie wyleczylem z lepszych przelotek;] Zdjecie tego 15 funtowego cts-a jeszcze z metaliczna nicia nad foregripem.. Za bardzo walilo mnie to po oczach i Piotr poprawil na bardziej stonowany kolor. Teraz nieco inaczej to wyglada. Poprawka nic mnie nie kosztowala.Zaden kij nie posiada zaczepu na przynnety, w przypadku dwoch cd zrezygnowalem z opisu patykow Edytowane 2 Marca 2013 przez blackabyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Fajnie ten XLS wyszedł ale .... Mam wrażenie, że spore średnice "korka" wyszły.Czy to prawda, czy złudzenie?PS.Chodzi parkę z pierwszej i drugiej foty Edytowane 2 Marca 2013 przez popper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wg mnie to złudzenie bo inny materiał jest obok korka, ale tak jak mówie - wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) To nie zludzenie Waldku.Wkurza mnie robienie malutkich srednic korka 2,8 cm max 3 w kijach z moca 20 -25 lb.Dlatego od pierwszego kija okreslilem ze ma byc dosc grubo ;0 no i jest tak jak chcialem - swietnie sie trzyma kazdy z tych patykow w dloni. Poza tym kazdy z nich jest odpowiednio wywazony, xls najbardziej, bo bedzie pracowal najwiecej w pionie w moim odczuciu to swietny kij na sandacza, szczupaka.Blue rapid juz nieco mniej, ale itak srodek ciezkosci przy turku wypada jak pamietam 5-6 cm nad srodkiem stopki kolowrotka - cts wywazony podobnie jak blue rapid.To ze Piotrek potrafi swietnie zrobic kije, nie mialem zludzen ;/ Edytowane 3 Marca 2013 przez blackabyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi