patu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ..seryjny knob Stelli Fd to jakieś nieporozumienie - po kilku miesiącach nie nadaje się do użytku ( zamienia się w smolistą, lepką substancje na wzór knobów TP 4000Fa).Dzięki Piotrowi, Stellina dostała nową szansę... [/url] Uploaded with ImageShack.us">http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Wygląda, że Piotr będzie miał z tym sporo roboty bo Stelle w modzie a knoby faktycznie jakieś "dziwne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Skądś znam ten knob ..... Patu a ta szpula to od FE ? Edytowane 5 Maja 2013 przez bazyloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 tak...posiadam dwa kompatybilne comba 2500 i 4000 ( Fe-Fd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 szpule pasują bez zmiany pokrętła hamulca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ..ja zamieniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 szpule pasują bez zmiany pokrętła hamulca ?Kamil pasują bez zmiany pokrętła hamulca,również TP SW 4000PG czy XG mają kompatybilne szpule ze stellą 07 czy 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ..seryjny knob Stelli Fd to jakieś nieporozumienie - po kilku miesiącach nie nadaje się do użytku ( zamienia się w smolistą, lepką substancje na wzór knobów TP 4000Fa).Dzięki Piotrowi, Stellina dostała nową szansę... [/url] Uploaded with http://Niech służy i łowi bolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kamil pasują bez zmiany pokrętła hamulca,również TP SW 4000PG czy XG mają kompatybilne szpule ze stellą 07 czy 10. dzieki, to mi ułatwia dalsze zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A dotarły te knoby ,bo ja 2 tydzień czekam na paczkę i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 jeśli masz na myśli moje - to tak, dotarły i już wiszą na Steez'ie i Stelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tak miałem na myśli twoje ,bo nie było mnie i nie miałem jak sprawdzić czy dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Zapraszam do oglądania,bez rewelki ale niestety warunki były fatalne http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8GxIoaSMNM&list=PLvNvpBu_qR3bS0DVCZPPYc8IjW-qHBZTg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Proszę oglądać do samego konca jeszcze po reklamach :D :D nawet nie pamiętałem ze to mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 moze trzeba by tego niedzwiedzia odlowic i ... w pracowni posadzic przy stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Zapraszam do lekturyhttp://www.youtube.com/watch?v=4QxYHZAuXnM&list=PLvNvpBu_qR3bS0DVCZPPYc8IjW-qHBZTghttp://www.youtube.com/watch?v=gHLktPujoBU 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Gratuluję naprawdę fajnych odcinków, tylko te wypuszczenie rekordowego jaśka prowadzącego redaktora to masakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak naprawdę to Piotrek dopiero się uczy ,myślę ze szok po złowieniu takiego byka i nawet go nie ucałował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Filmik juz wczoraj widzialem, Jasiek pierwsza klasa, widac adrenaline Piotrka. Hehe. Bedą z Niego ludzie. Moze zdradź co bedzie w nastepnym odcinku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Następny odcinek bolki przy strasznie brudnej wodzie ,trafiliśmy oberwanie chmury w Brzesku i nie było wyjścia tylko łowić w czekoladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam pytanie do kolegi. Czy insert ze stabilizowanego drewna rozwiercać na średnicę blanku, czy na arbor? Wiadomo ciężar mniejszy na arborze. Słyszałem również, że ciasno spasowany może tak przesztywnić rękojeść, że to jest pewne miejsce złamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wszystko zależy co chcemy osiagnac ,dobre czucie spasowany do srednicy blanku i nic sie nie złamie bo stopka kołowrotka sie nie wygina wiec w tym miejscu ugięcie jest znikome,ale jeśli to jakias wykałaczka to pod arbory bo średnica blanku mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kolego Matusiak, z utęsknieniem czekam na wędkę Blue Rapid 2,30/28gr. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ..dobry wybór - mam takowego...ogarnia głebsze rapy i sandacze z wody ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Z przyjemnością obejrzałem film o Jaziach gratuluję Piotrkowi ryby i nie mam żadnych zastrzeżeń co do postępowania przy odhaczaniu, szybko, sprawnie bez zbędnego pozowania, mógł ją tylko natlenić ale i tak moim zdaniem super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi