matusiak Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wypil bo otworzyły sie pory po oskrobaniu akrylu ,gwarantuje ze nie ma prawa sie nic stać testowane w wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No chyba się nie precyzyjnie wyraziłem,- przepraszam....Ten akryl z wierzchu schodził przez podważanie kolejnych odchodzących płatów a nie pod papierem ściernym i jak ma być dokładnie to zabieg ten wykonał profesjonalny rodbuilder którego znasz Piotrze Tak czy tak wierzę, że wszystko będzie ok z insertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wypil bo otworzyły sie pory po oskrobaniu akrylu ,gwarantuje ze nie ma prawa sie nic stać testowane w wodzie Piotr a czy mi gwarantujesz , że do jutra Wojtek insert otrzyma i będzie mögł zaczãć pracę nad moim Phenixem FX966??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A jak tam mój phenix umbx? Aż mnie nosi, bo nie mogę się doczekać kiedy dostane go w swoje łapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Damian buduje aż trzy na raz? Szaaaacun Nie mam aż takiego rozmachu Który,bo w trakcie budowy są 3 sztuki 606L-B12lb, 7-14g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Piotr, odeślij mi kasę na konto za tego knoba do daiwy,bo jakoś trudno mi uwierzyć że zgubili następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Po co ta głupia prowokacja i antyreklama dla Piotrka ? Z tego co wiem ma problemy rodzinne i wszystkie wysyłki itp. się poopóźniały. Lepiej niech każdy pilnuje sam swojego biznesu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku.Nie ma co bić piany ,podaj nr konta sms-em ,to zrobię zwrot, knob będzie u ciebie dziś lub w poniedziałek -zostaw go sobie nie odsyłaj ,i przepraszam za obrywkę nie zawsze idzie tak jak by się chciało , 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Piotr dziękuję za insert i uchwyt, trochę to trwało ale mimo wszystko jeszcze raz dzięki.Mam nadzieję że przy kolejnym zamówieniu nie zapomnisz o obiecanym mi rabacie na kolejny insert...Pzdr Wojtek Edytowane 1 Października 2013 przez Baars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A gdzie moja wędka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zaginęła w akcji marudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A gdzie moja wędka? W tym tygodniu mogę nie zdążyć ale w przyszłym będzie u ciebie z wobkami ,tylko napisz na priv jakie wobki ci wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Panie Piotrze, W oparciu o mój post, czy zechce Pan postawić diagnozę / podjąć się współpracy ?http://jerkbait.pl/topic/29892-tuning-van-staal-vm150/ Dziekuję & pozdrawiam,J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Napisałem priv ,wszystko jest do wykonania ,w zimę prace nad knobami żeby były dostępne od reki przynajmniej do kołowrotków,bardziej popularnych jak Daiwa i Shimano pozostałe będą robione na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 witam Panie Piotrze wyczyści Pan skrzynkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Proszę o opinie co sadzicie o tej pracowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 "Fabryka" zlokalizowana w nienajgorszym miejscu Kielc, dojazd zewsząd w miarę prosty. W środku czysto i schludnie, kolor ścian jednym się podoba, a innym mniej. Miejsca jest wystarczająco dużo, a wysocy ludzie nie zawadzają głowami o sufit. Maszyny nie usyfione, do wszystkiego można się dotknąć bez strachu... Ładne gablotki, a i zawartość można z przyjemnością pooglądać... A gdyby interesowały Pana poza "warstatem" również wędki, to Pan Piotruś robi ładne... 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) trochę się czeka na sprzęt ale watro - bo dobry Majster... tyle od siebie ... ps. jest watek pracownia Matusiak, tam zalukaj.. są żale i pochwały jak to w życiu Edytowane 13 Stycznia 2014 przez tibhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomek ,Ty to potrafisz człowieka rozbawić po całym dniu pracy,dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale nikogo nie chciałem rozśmieszać, konkretne pytanie, to i konkretna odpowiedź... :lol: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi