Skocz do zawartości

PRACOWNIA MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba się nie precyzyjnie wyraziłem,- przepraszam....

Ten akryl z wierzchu schodził przez podważanie kolejnych odchodzących płatów a nie pod papierem ściernym i jak ma być dokładnie to zabieg ten wykonał profesjonalny rodbuilder którego znasz  ;) Piotrze :)

Tak czy tak wierzę, że wszystko będzie ok z insertem ;)

Piotr ,tak jak mówiłem przez telefon,czekam do poniedziałku.

Nie ma co bić piany ,podaj nr konta sms-em ,to zrobię zwrot, knob będzie u ciebie dziś lub w poniedziałek -zostaw go sobie nie odsyłaj ,i przepraszam za obrywkę nie zawsze idzie tak jak by się chciało  ,

• Like 2

Piotr dziękuję za insert i uchwyt, trochę to trwało ale mimo wszystko jeszcze raz dzięki.

Mam nadzieję że przy kolejnym zamówieniu nie zapomnisz o obiecanym mi rabacie na kolejny insert...

Pzdr Wojtek

Edytowane przez Baars

• 3 miesiące temu...

"Fabryka" zlokalizowana w nienajgorszym miejscu Kielc, dojazd zewsząd w miarę prosty. W środku czysto i schludnie, kolor ścian jednym się podoba, a innym mniej. Miejsca jest wystarczająco dużo, a wysocy ludzie nie zawadzają głowami o sufit. Maszyny nie usyfione, do wszystkiego można się dotknąć bez strachu... Ładne gablotki, a i zawartość można z przyjemnością pooglądać... :D

A gdyby interesowały Pana poza "warstatem" również wędki, to Pan Piotruś robi ładne... :)

• Like 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...