stella Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Piotr, jeszcze raz dziękuję za super naprawę Batsona. Mistrz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Spoko niech służy dalej ,sporo wędek odratowałem jak nie było szansy na nowy element sam mam XLS sklejonego i działa do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 nowy knob kto zgadnie z czego ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 już chciałem napisać łuski ale się powstrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Zapomniałem o najlżejszych z bambusa gruszka i tetka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 nowy knob kto zgadnie z czego ?IMAG1570.jpg szyszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Bingo kolego @DelTor0 masz u mnie bonusika ,bedzie w kilku wersjach kolorystycznych,prace tez nad gałami do wedek w tym wykonaniu Edytowane 1 Lutego 2014 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Piotrek, gratuluję kreatywności. Pomysł innowacyjny a wykonanie wspaniałe. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ...z czym bangla tetka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 też obstawiałem od razu szyszkę, piękna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) ...z czym bangla tetka??jeszcze nie wykończona ta tetka ,bambus do stelki od ciebie Edytowane 1 Lutego 2014 przez matusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ile by kosztowała tata bambusowa tetka?dała by sie przyciemnić trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 koszt 150zl za tetke , przyciemnić jedynie tak jak jest zrobiona gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Bingo kolego @DelTor0 masz u mnie bonusika ,bedzie w kilku wersjach kolorystycznych,prace tez nad gałami do wedek w tym wykonaniu hehehe bonusik nie bonusik Napewno gdzies po wakacjach zglosze sie ponownie po jakies inserty.A tak wyglada ostatni od Ciebie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 i bardzo smacznie dobrałeś kolorki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 i bardzo smacznie dobrałeś kolorkiAle młynek ma zacny . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 i bardzo smacznie dobrałeś kolorkiKijek super i dobrą reklamę robi , ładnie smacznie i z gustem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nowy projekcik sie robi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Projekcik projekcikiem a jak tam czują się moje inserciki ? Może być tak jak u JasiaCzekał Jaś cholera- umarł nim ujrzał kelnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerstein Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja chciałbym zapytać jak się czuje mój kiwok bo jeszcze trochę i dostane go na następny sezon zimowy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ten sezon już spisany na straty, ale na przyszły chciałbym wypróbować podlodówki z kiwokami :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerstein Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 to zamów juz teraz moze dojdą do stycznia :/ wędki pierwsza klasa kiwok nie wiem bo nie dotarł ale czas oczekiwania to uuu niemały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wędki+kiwoki zamówione 2 miesiące temu, po 10 dniach miały być u mnie, teraz to się martwię czy do przyszłej zimy dotrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Na moje inserty Piotrek dopiero co drzewko zasadził ... ....może wyrośnie Edytowane 27 Lutego 2014 przez mrWhite7 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 To ze do zamówienia kiwoka nie dorzuciłem to wiem wyśle w przyszłym tygodniu ,ale ze nie zrealizowałem zamowienia od kolegi @nitror1 to jakiś błąd bo zimowe dawno ogarnięte proszę kolegę o kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi