matusiak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Najpierw zaległości musiałem pociągnąć,foty insertow wstawie we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kolego Matusiak zapytam jaki czas oczekiwania w Twojej pracowni na gotowy kijek ? Tylko praktycznie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na dzien dzisiejszy 7 -8 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 dziękuję za szybkie info i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Najpierw zaległości musiałem pociągnąć,foty insertow wstawie we wtorek wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wtorek Czekaj cierpliwie. Wtorek jeszcze się nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Czekaj cierpliwie. Wtorek jeszcze się nie skończył środa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 czwartek No i dziś zaczyna się tridum paschalne, więc ważny powód by nie zaglądać do wątku, potem święta czyli chyba przyszły wtorek najwcześniej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Arek, ale nigdzie nie bylo napisane ze to ten wtorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tak,- to prawda, jak Piotrowi chodziło o wielki wtorek to już za rok będą zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Spokojnie dąb czarny i heban,będzie po świętach ,małe zmiany w obróbce muszę wprowadzić , wyrywa włoski przy frezowaniu ,dwie próby i lipa wyszła ,jest inny niż drewno egzotyczne a tego nie przewidziałem ,jak dopracuje temat to wystawie fotki a teraz coś takiego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No,- nie takie miały być... Chyba będę musiał się rozglądnąć za innym insertem,- szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 frezowane w tym kolorku tez są,z czarnego zostanie dab lub heban bo zapotrzebowanie na czarne coraz większe ale tak jak pisałem temat muszę dopracować,nic na siłe to ma byc towar pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Z tych co pokazałeś w walcu ten najjaśniejszy by mi pasował w wersji frezowanej, wstaw proszę zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Takii jeszcze gałeczki beda we wszystkich kolorach insertow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tak Piotrze ten jest ok,- jeśli jest na sprzedaż to ja go biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok,piknij dane na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Insert+ gałka w takim samym kolorze, już mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerstein Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 WitamChyba ma Pan pełną skrzynkę bo nie można juz wysyłać wiadomości na priv. Napisałem wiadomość przez stronę pracowni ale wcześniej mówił Pan ze ma być przebudowywana jeżeli się da proszę sprawdzić wiadomości ze strony pracowni jeżeli nie to poproszę o kontakt na privPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Piotrek, a jak jest orientacyjna cena z komplet: frezowany insert pod SKS plus gałka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok,piknij dane na privWyślij go proszę do Zbyszka Kawalca, jak dotrze i będzie wszystko ok tego samego dnia wpłacam pieniądze,- zgodnie z umową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wyślij go proszę do Zbyszka Kawalca, jak dotrze i będzie wszystko ok tego samego dnia wpłacam pieniądze,- zgodnie z umową.ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Piotrek, a jak jest orientacyjna cena z komplet: frezowany insert pod SKS plus gałka?koszt kompletu z insertem frezowanym i gałka w kolor 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 okKiedy dasz radę go wysłać Piotrze bo blank już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wysyłam dziś po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi