Skocz do zawartości

PRACOWNIA MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajnie to w tv trwam.

Super opisane i pogadane. Troche obnizysz sprzedaz osobom robiacym wkrecane oczka xd.

Jedyne co moge poradzic na nastepne odcinki to mniej no nie. Wiadomo taka maniera jezykowa. Sam tez mam takie cos, ale w tv to dziwnie sie odbiera.

A no i jeszcze zmien numer telefonu bo 666 w tv trwam nie wypada hehe

W przyszłym tyg nastepny odcinek o struganiu malowaniu areografem pokazane kilka prostych zastosowan i potem nastepny o wedkach rekojesciach insertach i korbach do kreciołow .

W planie do nakrecenia jaz klen jak łowic ,bolen z powierzchni i bolen z dna ,i na koniec ciężka batalia SUM mam nadzieje że nie będzie niespodzianek powodziowych

Czekamy,czekamy :D Będzie zapewne ciekawie...

Piotrek jest naprawdę pasjonatem ale myliłby się ten kto sądzi że w tej pracowni myśli się tylko o tuningu optycznym - niedługo będę testował arbory pod uchwyty od Piotrka które w założeniu powinny mocno podnieść czułość wędki w stosunku do tradycyjnych rozwiązań - kije na nowych arborach są juz zmontowane i będą na pokazie 24 marca.

Przy okazji będzie też można obejrzeć winding-checki z nierdzewki robione pod wymiar przez Piotrka do kijów morskich i jerkówek - super precyzyjna, zegarmistorzska robota !

• 2 tygodnie później...

Zagladam tu caly czas ale dopiero teraz cos napisze. Jak dla mnie rewalacja te wszystkie inserty i galki. Mimo ze ja osobiscie uwielbam kije w stylu JDM to uwzam ze Pracownia Matusiak jest jedna z niewielu posiadajacych swoj niepowtarzalny styl. Z chcecia poogladalbym tu w galeri wiecej kijkow

zdr

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...