matusiak Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Film bedzie w sierpniu terminu jeszcze nie znam ale jak będzie to wstawię link @guzu to model RCLB70ML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Film bedzie w sierpniu terminu jeszcze nie znam ale jak będzie to wstawię link @guzu to model RCLB70ML 40tka, to juz powazny kaliber spinn czy cast ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 spin ,ale coraz bardziej myślę o tym żeby przesiąść sie na casta bo krecioły siadają, albo trzeba łowić betoniara a to do łapania z reki odpada porażka 3 dni młócić betoniarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 spin ,ale coraz bardziej myślę o tym żeby przesiąść sie na casta bo krecioły siadają, albo trzeba łowić betoniara a to do łapania z reki odpada porażka 3 dni młócić betoniarka Dokladnie tak.Ja swoja sumowa Xzoge bede przekladal na casta na przyszly rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ja tez będę zbroił XZOGA w casta beda 2 12kg i oczko mocniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 RCLB po testach za 3 tygodnie będzie emisja odcinka to wstawię linka ,było na czym testować,nastepne w kolejce do testow Xzoga 12kg i 16kg zrobie filmik ale już prywatnie jak pracują pod rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9Zdyv82DWNU&feature=playe r_embeddedzapraszam do ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Oglądam <_< To nie Wisła,to EBRO Gratuluję chopy pięknych połowów.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filmik rządzi. Piękna ta Wisła. Banany od ucha do ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Matusiak , jesteś niewątpliwą ozdobą tego portalu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Co racja to racja ! Piotrek - jesteś WIELKI Bardzo fajny film, z jajem zrobiony, dużo mozna się dowiedzieć. Gratuluję ryb i właściwego do nich podejścia Gratulacje również dla kolegi Konrada który wykonał dobra robotę sterując łódką, tak to przynajmniej wygląda na filmie.Co racja, to racja. Ufff, napatrzyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dzieki panowie za miłe słówko ,były 3 uboty nie wyjęte ,ja straciłem dwa a konrad jednego ,tylko takie testy weryfikują sprzęt,ubrałem dwie Xzogi 12kg i16kg zrobię filmik z pola walki to będzie można zobaczyć jak sie zachowują w trakcie walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Piękne rybki, gratulacje Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Piotrek ogłądałem jak kryminał jakiś Pogratulować rybek i łowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Świetny film i kapitalne kijany. Nie będę ukrywał, że jest to jeden z moich ulubionych wątków na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Piotrekjaką pleciugą łowiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 plecka power pro 0,32 ta nowa 8zwojowa ale nie wiem jakoś mam większe zaufanie do tej starej ,na filmie jest moment jak plecka pęka i nawet to słychać nie czułem żeby gdzieś tarła ,nie chce być sędzia i wydać wyrok na nowy produkt ale straciłem zaufanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nie bardzo ogarniałem jak można łowić sumy na spining (one tak biorą? ) I w sumie to dalej nie ogarniam jak to możliwe... Gratulacje Piotrek, super film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Piotrku, czy w walcowych wypełnieniach uchwytów drewnem stabilizowanym masz mozliwość zrobienia jakichś podfrezowań, czy tylko toczenie wchodzi w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dziwnie znajome miejsca Wielkie GRATY panowie!!!POZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 jest możliwość frezowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 biora jak każdy inny gatunek ,ale trzeba miec wiedzę i ja wykorzysta jak przy każdym innym gatunku ,sum jest ryba terytorialną i musimy to wykorzystć jak tylko godziny spędzone nad woda cie tego naucza ,jeśli sie umie czytać rzekę to żaden gatunek nie jest tajemnicą Nie bardzo ogarniałem jak można łowić sumy na spining (one tak biorą? ) I w sumie to dalej nie ogarniam jak to możliwe... Gratulacje Piotrek, super film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dziwnie znajome miejsca Wielkie GRATY panowie!!!POZDR.Najlepsze jest to ze dziś w tych miejscówkach nie ma wody i za to kocham wisłe, radzi sobie sama przeganiając ryby w inne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzięki Piotrze za odpowiedź, skontaktuję się na priv.Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi