Skocz do zawartości

PRACOWNIA MATUSIAK

matusiak

Rekomendowane odpowiedzi

I tak jak myślałem mój produkt doczekał sie plagiatu, żywcem zerżnięte wszystko i jak ładnie opisane ze lata doświadczeń :D tylko kogo te doświadczenia i testy ,ale najlepsze to jest to ze są jeszcze droższe od moich pewnie za te testy sobie doliczyli :D :D :D :D :D :D :D

A czy jest szansa na taka wędeczkę w najbliższym czasie ?

O tak, gripy do pistoli i łoża do karabinów najpiękniejsze z niego wychodzą. Kawałki odziomków, takie pokręcone z nieregularnym usłojeniem (najwyższa klasa exibition grade) mogą kosztować ładne kilka tysięcy. Mam okładziny self-made w dwóch jednostkach, a dwa łoża czekają w kolejce do obróbki (prędko się nie doczekają :( ) Mimo, że to zwykły, regularny orzech, to efekt jest piękny.

Wedeczke można zamówić to kwestia 4 dni wykonanie

to ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije..

dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy.

dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien.

Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu.

do Blackabyss

Pan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać..

Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz  i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo.  

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...