namek Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam mam pytanie dotyczące tych obrotówek łowił ktoś na nie? Pytam bo można je zamówić bardzo tanio 3zł za obrotówke to bardzo dobra cena .Nie potrzebuje jakiś bardzo drogich blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie łów tym ! Ja nie wiem czy trafiłem na trefną partię czy wszystkie takie są, ale nie byłe zadowolony z ich pracy, a raczej jej braku. Za podobną sumę kupisz porządne ABC Pana Nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 kiedyś na rozmiar 5 kolorystyka coś jak black fury łowiłem szczupaki miedzy 50-70 cm na komercji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie wiem jak teraz bo dawno nie używałem ale z Spinexami zawsze był ten sam problem - drut. Zamiast dentalu to jakiś ocynk czy coś innego z z czasem szybko śniedzieje. WIele lat temu na targach mówiłem przedstawicielowi że jak nie zmienią drutu to ludzie tego kupować nie będą ale nic się dalej nie zmieniało.Jeśli masz w domu dental i odpowiednie szczypce to możesz to kupić i przerobić ale po co skoro możesz kupić np Wirki - też tanie i na dobrym drucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Spinnex, miałem kilka ale pracy to nie miało. Potrafiło pięknie kręcić a za chwilę przez kilka metrów jakaś "zacinka" ściągasz na luza później znów działa...Odpuść sobie. Kup jakieś effzett'y, u mnie się pięknie spisują. Ewentualnie zajrzyj na dział lurebuilding i wybierz sobie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ok dz za odpowiedzi jednak Spinnex odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2210 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Co do Spinnexa miałem kilka obrotóweczekObrotówki traciły praceZmieniłem w kilku drut oraz dodałem po koraliku i da się tym łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszR Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Spinnex słaba praca i szybko wysiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Również odradzam,zwłaszcza mniejsze rozmiary <2 są beznadziejne,większymi na upartego da się jeszcze porzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja swoim wymieniłem drut, przeczyściłem elementy i kręcą ale nie o to chodzi żeby każdy klient po zakupie wymieniał drut.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Lepiej odrobinkę dopłacić i kupić ABC, naprawdę porządny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Albo mistrall-hrt. Poza 0kami z naklejką wszystkie inne jakie kupowałem były ok. Mają też fajną serię z przeciążonym korpusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Również jestem zdania, że lepiej mieć jedną dobrą, niż dwie byle jakie, które podnoszą tylko ciśnienie i obniżają komfort łowienia. Ceny nie sa jakieś kosmiczne i jest w czym przebierać.Zamiast kupić dwóch tanich, lepiej wydać na jedną, która nie bedzie sprawiać problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Generalnie trudno teraz o dobre obrotówki zwłaszcza w małym rozmiarze. Poza drogimi rublexami, mepssami i effzettami do łowienia nadają się w/w ABC i lukrisy dystrybucji sraxona. Większe rozmiary - cormoran, przynajmniej ją mam dobre doświadczenia. Tanie i przyzwoite.Osobiście uzywam lukrisow, ABC i rublexow na pstrąga, cormoran na szczupłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Spinnex = Słabizna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Trzy grosze do tematu.Spinex jest dobry do rzucania po krzakach.....Z zimowych zakupów pozostało mi jeszcze kilka jaxonowskich orionów i rederów. Napisane że made in Spain. Pracują bezbłędnie. Poza tym effzety.Nie warto oszczędzać kilku złotych i denerwować się nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 dokładnie lepiej kupić drozsze błystki w małych rozmiarach a jak boicie się je stracić to polecam odczepiacz grom na tym zaoszczędzicie o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja całkowicie pozbyłem się Spinnexów ze swoich pudełek, ciężki start, nieregularna praca, łatwo gasły, największa zaleta to cena ale w takim przypadku według mnie nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Plusem ich jest tylko cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kolego jaka cena taki wyrób jednym słowem lipa po całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Potwierdzam, co Koledzy napisali. Spinnex to szmelc. Często zalega na bazarach w paczkach po kilka sztuk wraz z najtańszym chłamem. Ciekawe czy to "ten" Spinnex czy "podróbka" Spinnexa .Jeśli szukasz kompromis cena/ jakośc to wspomniane wcześniej ABC. Do tego miły własciciel, dobry kontakt- podpowie, przerobi, zamieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Potwierdzę zdanie kolegów i z czystym sumieniem ABC polecam Edytowane 16 Lipca 2015 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Potwierdzam, co Koledzy napisali. Spinnex to szmelc. Często zalega na bazarach w paczkach po kilka sztuk wraz z najtańszym chłamem. Ciekawe czy to "ten" Spinnex czy "podróbka" Spinnexa .Jeśli szukasz kompromis cena/ jakośc to wspomniane wcześniej ABC. Do tego miły własciciel, dobry kontakt- podpowie, przerobi, zamieni... Mam nadzieję, że wciąż mowa o obrotówkach tylko. Wahadełka to nieco inna bajka. Jest tak tramp chociażby Edytowane 16 Lipca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 TAk jak Waldek pisze- wahadełka mają fajne: Tramp czy Salmon to bardzo fajne wahadłówki na morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja moge polecic D.A.M EFFZETT. Sa na allegro juz od 7pln. Mam taki jeden model ktoremu szczupaki zadko kiedy mowia nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi