Krupin Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 WitamJestem nowy, i nie wiem czy mam prawo otwierać nowy wątek, ale co tam - spróbuje - najwyżej ktoś usunie Sezon rozpoczęty - dzisiejszy jazio z odry - oczywiście dalej pływa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Pewnie, że masz prawo! Super! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Jaź z tej samej wyprawy, także dalej pływa przynęta mała tonąca Alaska, udanych połowów, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Tylko pozazdrościć!U mnie na Bugu woda duża...i nie wiem kiedy wróci w koryto Widocznie koledzy na Odrze mają już dostęp do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 W sumie na odrze się da łapać, woda wyższa trochę niż zwykle - najważniejsze że coś się ruszyło Dzisiaj z 3 godzinki łapania, 3 brania i tylko 1 wyjęty też na alaskę ale pływającą. A kolega damian z wyprawy ułowił jeszcze do tego prezentowanego jazia całkiem przyzwoitego klenia Pozdrawiam i życzę szybkiego opadu wody na Bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No już się Jaśki ruszyły.Rozmiary nie powalały 45-50cm ale w sumie ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 8sztuk na pijawe 5cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No już się Jaśki ruszyły.Rozmiary nie powalały 45-50cm ale w sumie ok. Oj... żeby u mnie takie Jaźki nie powalały, piekne rozpoczecie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ok.Dzięki i sory za kiepskie fotki ale tak już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ok.Dzięki i sory za kiepskie fotki ale tak już mam. Wcale, że nie - te są całkiem fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratuluję chłopaki jaziorków - widać, że nadeszła wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ok.Dzięki i sory za kiepskie fotki ale tak już mam. Wcale, że nie - te są całkiem fajne!No to super.Najważniejsze dla mnie było to że moja pijawa{wobek} się sprawdziła.No właśnie wróciłem kilka jaśków już wiekszego kalibru a jeden bardzo poważny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jasio konkret i jego powrót do wody w doskonałej formie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 naprawdę dorodne Jaśki !!! Gratuluje łowcy wytypowania miejscówki i przechytrzenia rybek skutkiem czego jest ich regularne łowienie .Moja miejscówka jeszcze nie darzy mam nadzieje, że za tydzień dwa to się zmieni i ja tez coś zaprezentuję jednak wiem że o takie spaślaki jakie Ty łapiesz tam bardzo trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratulacje dla łowców. U mnie jeszcze za wysoka woda . Aptekarz - czy ta pijawka to wobek Twojego wyrobu? Można prosić jakąś fotkę z profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Piękne ryby Tomku...Gratuluje mocnego wejścia w sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratulacje dla łowców. U mnie jeszcze za wysoka woda . Aptekarz - czy ta pijawka to wobek Twojego wyrobu? Można prosić jakąś fotkę z profilu?Tak pijawa jest mojej produkcji.Masz fotki.Zrobiłem też podgiętą tyłem ale przez to osłabiło konstrukcje więc pozostałem przy tradyjnym body.Ważne jest obciążenie,ster i jego umieszczenie z tym się nakombinowałem najwięcej. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki koledzy za gratki.Już nie mogę się doczekać takiej srebrnej pięknej torpedy a korciiiii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 pieknie wybrana paleta kolorow .... chodzi mi o wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Gratulacje chłopaki i dzięki za konkretnego bodźca. Pomyślałem sobie, że tak nie może być... kilka słonecznych dni i ludziska zaczęli łowić. Trza było sprawdzić swoje miejscówki i godzinny wypad zakończył się trzema holami. Zdrowe, silne, jeszcze nie poniszczone tarłem i wszystko dobrze ponad 40 centów. Panowie - zaczęło się! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 :mellow: pięknie się zaczyna. Coraz więcej ryb. Achhh czekam na następne. Wrzucajcie zdjęcia, chwalcie się! Baloo - !!! Aptekarz - teraz dopiero zauważyłem wobler - SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Od dzisiaj APTEKARZ=Tomy (na życzenie APTEKARZA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 tomy i reszta ladniutki rybki wiem gdzie bede wklejal zdjecia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witamy na forum @Tomy !A tak poza tym to Wisełka zaczyna dażyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi