Skocz do zawartości

Jazie 2010

Krupin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

W sumie na odrze się da łapać, woda wyższa trochę niż zwykle - najważniejsze że coś się ruszyło :D

Dzisiaj z 3 godzinki łapania, 3 brania i tylko 1 wyjęty też na alaskę ale pływającą. A kolega damian z wyprawy ułowił jeszcze do tego prezentowanego jazia całkiem przyzwoitego klenia :D :D

Pozdrawiam i życzę szybkiego opadu wody na Bugu :D

naprawdę dorodne Jaśki !!! Gratuluje łowcy wytypowania miejscówki i przechytrzenia rybek skutkiem czego jest ich regularne łowienie .Moja miejscówka jeszcze nie darzy mam nadzieje, że za tydzień dwa to się zmieni i ja tez coś zaprezentuję jednak wiem że o takie spaślaki jakie Ty łapiesz tam bardzo trudno...

Gratulacje dla łowców. U mnie jeszcze za wysoka woda :angry: .

Aptekarz - czy ta pijawka to wobek Twojego wyrobu? Można prosić jakąś fotkę z profilu?

Tak pijawa jest mojej produkcji.Masz fotki.Zrobiłem też podgiętą tyłem ale przez to osłabiło konstrukcje więc pozostałem przy tradyjnym body.Ważne jest obciążenie,ster i jego umieszczenie z tym się nakombinowałem najwięcej.

.

post-1204-1348914675,0215_thumb.jpg

post-1204-1348914675,0892_thumb.jpg

Gratulacje chłopaki i dzięki za konkretnego bodźca. Pomyślałem sobie, że tak nie może być... kilka słonecznych dni i ludziska zaczęli łowić. Trza było sprawdzić swoje miejscówki i godzinny wypad zakończył się trzema holami. Zdrowe, silne, jeszcze nie poniszczone tarłem i wszystko dobrze ponad 40 centów.

Panowie - zaczęło się!

.

post-43-1348914675,165_thumb.jpg