patu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie Remku...24mm 2/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 No czyli dobrze moje oko obliczyło 24 x 1.5 -> około 35mm na FX .... ale poważnie myślałem o 35mm 1.8 tylko, że w głowie nie wziąłem poprawki, że Ty robisz świetnie zdjęcia na DX. Gratuluję! Super zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Partyk i jeszcze jedno - polecam nowego LR3. Jeśli robisz RAW'y to nowy ACR jest o niebo lepszy od starego. OK Kończę zakłócać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzięki Remku za info, nie omieszkam zapoznać się z w/w 24mm na FX = 36mm na DX systemu Nikona ( czyli rzeczywista ogniskowa w/w szkła na D90) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Patu, SUPER RYBY. Widze ze sprawy na Odrze ida w dobra strone! Jeszcze tylko kilka tygodni... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Patu, SUPER RYBY. Widze ze sprawy na Odrze ida w dobra strone! Jeszcze tylko kilka tygodni... GuzuGuzu, super ryby to masz w CAT... my musimy się cieszyć tym co jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Upadlem na glowe - na urlop jezdze nad Odre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To juz do Francji bys mial blizej jesli duzych rzek szuaksz ...tez uregulowane sa, a rybniejsze I wino cokolwiek lepsze niz nad Odra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nocny efekt Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Nocny powierzchniowy pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jazio Warciany-na sieka-uklejke 5cm:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nocny Pampuch ok 50 Był drugi ale się zmył pod brzegiem. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczak Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Piękny ... Kleń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ładny kleń, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Rzeczywiście piękny cephalusek gratulaccje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Oj, jak już wrzuciłeś, to dałbyś spokój Ładny rybek, jest czego pozazdrościć i jak widać trzeba pilnować wody i łowić! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 zamieszczę tam gdzie trzeba, ale i tak to moja życiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odrzański mieszkaniec napływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Pora odświeżyć wątek jaziowy Oto szkierowy jasio: . Złowiony z brzegu, w bardzo płytkiej zatoce. W roli jaziowego woblerka tym razem wystąpił Salmo Skiner 10 w kolorze RR. Ryba wzięła pewnie, była zapięta wewnątrz pyska trzema grotami kotwicy. Pozostałe elementy zestawu: solidny przypon wolframowy długości 30cm spinwal, plecionka 15lb power pro, Penn Slammer 360, kij 8'6 MXF2 - hot shot Talona z materiału VI+ wykonany w Fishing Center.Ryba nie była mierzona ani ważona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Piękny Jaź Friko. Ja złapałem w zeszłym tygodniu kolosa 64 cm na Wisełce <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam , Piękny jaź! Trzeba przyznać , że te szkierowe jaziory są pięknie ubarwione. Podczas mojego czerwcowego pobytu na szkierach kolega z łodzi złapał 3 sztuki , każda innego dnia i z innego miejsca. Wszystkie miały w granicach 2,5 - 3kg. Uderzały agresywnie z opadu na dużą wahadłówkę. Kotwica zawsze w pysku. Ciekawi mnie , jakbym tak chciał się nastawić na łowienie tylko tego gatunku na szkierach to miałbym niezły zgryz z doborem sprzętu i przynęty... PozdrawiamPiotrT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Piękny Jaź Friko. Ja złapałem w zeszłym tygodniu kolosa 64 cm na Wisełce <_< I tak bez zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Friko,Mieliśmy podobne Zapomniałem dopisać w wątku o szczupakach, że w naszym jeziorze były też jazie! Nieliczne, ale kloce. Jeden z nich połakomił się na Karasia 11, kotwice 1/0 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Masz jakąś fotę z tym jasiem Krzyśku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi