Krisu23 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Postanowiłem przywitać się z Wisełką 2010 i wyskoczyłem na godzinkę nad wodę. Nie liczyłem na wiele, ale Królowa okazała się łaskawa i obdarzyła grubaskiem w zalanych krzaczorach A ile miał ten jasiek? Bo z pyska to mu patrzy tak grubo 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Postanowiłem przywitać się z Wisełką 2010 i wyskoczyłem na godzinkę nad wodę. Nie liczyłem na wiele, ale Królowa okazała się łaskawa i obdarzyła grubaskiem w zalanych krzaczorach A ile miał ten jasiek? Bo z pyska to mu patrzy tak grubo 50+ Nie mierzony.Na oko (a bardziej na dolnik) - trochę ponad 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Gratuluję jaziora. Pamiętam takie jazie w mich stronach. Pozostały tylko wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Łatwo zapomnieć w maju o innych rybkach jak bolenie i szczupaki...Tak żeby Jazie nie zniknęły z pierszej strony forum... 45.Było też pare kleni ale do 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nawet nie wiecie jak mi podnosicie ciśnienie tym watkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Tomku, nie skacz z ciśnieniem, tylko kij w łapę i nad wodę... Odra, zalane krzaki, trawy, przelane główki i rafki, ujścia rzeczek, o których gadaliśmy... istne jaziowiko... Mały wobek przytrzymany w obiecującym miejscu... musi strzelić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Fajne jaśki łowicie Widzę Radek, że rozpracowałeś niezłe stadko pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Grzecho to nie stadko rybki są a różnych rzek co mnie bardziej cieszy i nie z jednego wypadu wazne że coś zaczeło sie dziać na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Skuteczne łowienie w rożnych warunkach daje największą satysfakcję A wobki to Twoje dzieło? pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Baloo kija w łapie miałem przdwczoraj, ale uwiesił mi się tylko jakiś klenik, wczoraj lało jak z cebra więc zamiast kija w łapie wolałem mieć piwo i siedzieć w domu . W ten weekend nie wracam do Jeleniej Góry i się zastanawiam w która stronę uderzyć, chyba że znowu deszcz namówi mnie na piwo i filmy . Łażę po tej wodzie i łażę i jazie to się chyba już ze mnie śmieją. Próbowałem już wszystkich sensownych przynęt z moich pudełek i klenie, okonie, bolenie, szczupaczki... wszystko sie wieszało oprócz jazia. Próbowałem róznych miejscówek, różnego prowadzenia przynęty... jak złapię jazia to od razu lecę słać totolotka, to musi być szczęśliwy dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Tak wobki są mojej produkcji,jazie z zębami tez gustują w tego typu przynętach także nie miałem raczej wyjścia jak samemu cos skrobnąć by nie zbankrutować:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Dwa największe polsko-białoruskie z sobotniej wyprawy.40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 PAMPUCH71 piękne 40+?ale ten plus to chyba dość spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No Adaś, gratulejszyn !Fajnie wyglądają te jaziki z czystej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Piękne kolorki,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pampuch71 gratulacje. Przyznam, że bardziej zazdroszczę chyba tylko jakiejś mulatki i Azjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tez cos tam zahaczylem ale jak jeszcze nie plynely drzewa i chałupy... Teraz wodny Swiat zostal przewrocony do gory nogami... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 fajny ten Twój jazik niespotykanie srebrzysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Tak, z Wisly sa zupelnie inne niz te przypominajace liny.Ten byl ponadto bardzo dobrze wypchany Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Uploaded with ImageShack.usJarosław zaporowy. Bardzo agresywny. Złowiony na siudaka przy okazji boleniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wygląda jak z Tresnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nocny efekt Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dla odmiany dzienny , z typowej lampy ponad 30st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A ten robiony ... 35mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi