Skocz do zawartości

Jazie 2010

Krupin

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem przywitać się z Wisełką 2010 i wyskoczyłem na godzinkę nad wodę. Nie liczyłem na wiele, ale Królowa okazała się łaskawa i obdarzyła grubaskiem w zalanych krzaczorach :D

A ile miał ten jasiek? Bo z pyska to mu patrzy tak grubo 50+

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Postanowiłem przywitać się z Wisełką 2010 i wyskoczyłem na godzinkę nad wodę. Nie liczyłem na wiele, ale Królowa okazała się łaskawa i obdarzyła grubaskiem w zalanych krzaczorach :D

A ile miał ten jasiek? Bo z pyska to mu patrzy tak grubo 50+

Nie mierzony.

Na oko (a bardziej na dolnik) - trochę ponad 50.

• 2 tygodnie później...

Baloo :D kija w łapie miałem przdwczoraj, ale uwiesił mi się tylko jakiś klenik, wczoraj lało jak z cebra więc zamiast kija w łapie wolałem mieć piwo i siedzieć w domu :D. W ten weekend nie wracam do Jeleniej Góry i się zastanawiam w która stronę uderzyć, chyba że znowu deszcz namówi mnie na piwo i filmy :(. Łażę po tej wodzie i łażę i jazie to się chyba już ze mnie śmieją. Próbowałem już wszystkich sensownych przynęt z moich pudełek i klenie, okonie, bolenie, szczupaczki... wszystko sie wieszało oprócz jazia. Próbowałem róznych miejscówek, różnego prowadzenia przynęty... jak złapię jazia to od razu lecę słać totolotka, to musi być szczęśliwy dzień :D.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...