Tomy Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 U mnie raczej dopływy Wisełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No i dzisiejszy poranny jazio, większy z dwóch złapanych Oprócz niego dwa klenie z czego jeden całkiem godny.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Ale skurczybyk zdrowiutki,jak malowany.Mam na myśli Jazia oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 one teraz takie miłe w dotyku są, nie są śliskie, dobrze pozują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam Panowie, mój 1 post na forum. Gratuluję pięknych jazi, aż swędzą mnie łapska żeby wziąść w nie wędkę i ruszyć nad rzekę. Czy ktoś z was łowi może te piękne ryby na Warcie w Poznaniu lub okolicach? Przeprowadziłem się niedawno i prosiłbym o wskazówki co do miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Co do Warty w Poznaniu to nie powiem bo nie wiem. Ale jutro jadę do Konina i mam zamiar wybrać się nad Wartę do Konina z jaziowymi wobkami na rekonesans.Za młodego łowiłem ładne jazie na Warcie w Koninie ale na przepływankę na spławik, więc jutro zobaczę czy lubią też woblerki.Pozdrawiam i powodzenia w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No nie wysiedzę.Spadam nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Biedne jazie Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Panowie, przypominam że marcowy konkurs fotograficzny czeka na zdjęcia! http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=183195 msg_183195 a widzę tu kilka naprawdę miłych dla oka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Biedne jazie Tomy No nawet,nawet było.Wstawiam największego z dzisiejszego dnia.Złowiony jak każdy mój jasio na casta oczywiście.Tym razem trochę lżej miast Zilliona,Steez i Morethan Branzino5-28g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A nie mówiłem Piękny Pan Jasiek. Normalnie Champion. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 @Tomy czy mógłbyś coś więcej napisać o okolicznościach połowu ( tj. przyneta-charakter pracy,głębokość prowadzenia, tempo). Jestem stosunkowo młodym spinningistą i chętnie się dokształcę ponieważ mam wytypowana miejscówkę t.j odnogę Wisły gdzie przez jakiś czas ( dopóki miejscówka nie zarośnie rzęsą ponieważ przy niżówkach jest tam ok 30-50cm wody) łowię jazie w przedziale 20-40cm ale dopiero jak woda się nagrzeje ( połowa kwietnia) teraz nie mogę ich namierzyć i do siebie przekonać a woda jest tam teraz zajebiaszcza nawet do 80-120cm w niektórych miejscach, byłem juz w tym roku dwa razy i niestety bez efektu.P.S Oczywiście gratuluje sukcesów w celowym i skutecznym łowieniu Jaśków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Każda woda wymaga odrębnego podejścia.Pewnie jazie stoją tam gdzie je łowisz w kwiecień,maj.Dwa razy na rybach to za mało żeby stwierdzić że nie biorą czy ich nie ma.Czasem bywa tak że biczujesz cały dzień miejscówkę tysiące rzutów przychodzi pora i w ciągu godziny łowisz np.5 konkretnych Jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 zgadzam się z Tobą, że pojedyncze wypady bez brań nie świadczą ze rybki nie biorą, jednak nawet ich nie widziałem żeby ustawiały się na słoneczku ( w zeszłym roku to samo 2lata temu też) wiem że na bank tam są bo pojedyncze sztuki udaje mi się namierzyć gdzieś w trawie jak się coś ruszy ale nie mogę ich sprowokować.Będę kombinował i częściej bywał na rybach to może jakiegoś drania przechytrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Połapał ktoś??U mnie dzisiaj bez kontaktu,a wiało tak że wobki zawracały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Piękne te jazie Gratulacje dla wszystkich łowców. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dzisiejszy Jasiu, było ich kilka, ale ten był naj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 O skurczybyk.Niezła kobyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Piękny, piękny. Widać, że leciwy. A ty Tomy? Odpuściłeś im, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 U mnie pizdziawa Tymon i lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ja pierdziu....wygląda jak... by całą zimę brał amino anabol Piękne jazisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Tomy, ee tam lało, ja byłem całkiem niedaleko Ciebie Szukałem białego Berlingo, ale nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 No tak siępiło.A że Ci się chciało taki kawał jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 WitamPiękny ten ostatni prezentowany grubaśny jazio, gratulacje - ja śmigam jutro rano, zobaczymy co się będzie działo - jak coś będzie to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Bardzo ładny ten jaź.Tylko gdzieś płetwę grzbietową zgubił pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi