Tomy Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Tomy, ee tam lało, ja byłem całkiem niedaleko Ciebie Szukałem białego Berlingo, ale nie znalazłem .Poznaje tego jazia,tak jest.Meldował się już u mnie dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Tomy, ee tam lało, ja byłem całkiem niedaleko Ciebie Szukałem białego Berlingo, ale nie znalazłem .Poznaje tego jazia,tak jest.Meldował się już u mnie dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zostawiłem Mateusza tylko na chwilę.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 a najlepsze,że pewnie na Twojego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Andrzeju, Andrzeju ... przywiązać takiego do drzewa i łowić na jego oczach. Gratuluję Baloo! Andrzeju na Twojego wobka? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 @baloo -czapka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Andrzeju, Andrzeju ... przywiązać takiego do drzewa i łowić na jego oczach. Gratuluję Baloo! Andrzeju na Twojego wobka? PozdrawiamRemek Zerwałbym się, z każdego łańcucha!!! @tofik - to nasza czapka z Mistrzostw Świata w Andorze, a co! Akurat ta leżała w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam ponownieU mnie dzisiaj rano 5 takich jaśków jak prezentowany na zdjęciu, większe tylko się pokazywały. Może następnym razem - mam nadzieje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam.Dzisiejsze dwa Jaśki z Odry (Wały Śl.) - pierwszy 45 cm , drugi ten sam rocznik. Oba na wobka o dość agresywnej pracy, brania bez farmazonu, rybki w świetnej formie (wariaty na maxa ) wygląda na to że wytarte bo puste w środku (nie, nie było wiwisekcji tylko badanie palpacyjne - pływają tam dalej). Był jeszcze jeden ale krótszy o 10 cm. Pozdrawiam.foto by @elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Monk11,Krupin pięknie gratki.A kurcze Monk super,fajne fotki,ładne Jaśki zdrowiutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Monk11 - fajne fotki, fajne rybki A tak przy okazji, z tego co widzę to masz chyba jakiegoś avida, napisz jaka długość, jaki ciężar wyrzutu i jak się sprawuje na jaziach (czy są jakieś spady). Ja ostatnio sobie używanego sprawiłem i narazie go testuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 @Krupin: Tak, to Avid AVS90MF2 8-12lb 1/4-3/4oz jak dla mnie bomba - rybki ładnie trzyma - spadł mi póki co tylko jeden mały kleń, ale kotwiczki druciaki były i to raczej dlatego(ownery rządzą). Korcił mnie Medium Light ale ten mój jest dużo bardziej wszechstronny i fajnie obsługuje również trochę większe wobki w mocnym nurcie. Kij zresztą kupiony tutaj na forum w idealnym stanie za 550 pln . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja też się zastanawiałem nad tym co Ty masz, ale w sumie kupiłem używanego tego co Cię korcił medium lighta 2,7 do 3-17g. Narazie jestem zadowolony, choć 3 jazie już mi zgubił - ale zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Monk nie rób mi tego Nie !!! Gratki poza tym trzymaj rękę na pulsie napewno w lecie wróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dzisiejsze dwa Jaśki z Odry (Wały Śl.) - pierwszy 45 cm , drugi ten sam rocznik. Był jeszcze jeden ale krótszy o 10 cm. ...niekwestionowany król polowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mateusz znowu w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Andrzej a Ty cos łowisz czy tylko foty pstrykasz? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja tam już trochę złowiłem Teraz daję Mateuszowi fory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 A ja czekam i czekam ... Łówta chłopaki i gratki oczywiście za jaśki, ale i o mnie nie zapomnijcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja tam już trochę złowiłem Teraz daję Mateuszowi fory No tak, sezon sie zaczął a ty sie juz obłowiłeś pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Chyba 11 kleni i jazi na 3 wyjazdy Ale fotek mało bo gdy brały miałem bardzo mało czasu i wolałem łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Andrzej łowi, ale jakieś maluchy. Ja mu płoszę wszystko. Poza tym on łowi więcej kleników niż jazi, a klenie to zaczną się na dobre w kwietniu. Teraz trzeba łowić jazie, a tu nieznacznie prowadzę w klasyfikacji. <_< Fotek kilka jest, tylko w mojej puszce, a ja nie mam czasu usiąść do kompa, wywołać i wkleić je na stronkę. Widzę, że jaziowe szaleństwo zaczęło się także w Oderce. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam , Gratulacje dla łowców! Muszę przyznać , że fotki Andrzeja są bardzo dobre. Kontrast i kolorki pierwsza klasa , rybki ładnie zaprezentowane. Cieszą oko. Czekam na więcej PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 WitamKolejne 2 fotki z dzisiejszego ranka. Na woblerki nie chciały (tylko 1 szt.), za to na obrotówki 2 ładne siadły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi