Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 @Krupin gratulacje Fajne jaziory, szczególnie drugi bardzo ładny i fajnie zaprezentowany. Zauberek to 3000? A kijaszek to chyba Avid, ale....jaki konkretnie? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pasiasty: patrz wyżej - dopiero co rozmawialismy o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pasiasty: patrz wyżej - dopiero co rozmawialismy o tym Aaaaa jest.Umknęło mi to jakoś- chyba muszę mocniejsze okulary sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 @PasiastyDzięki, kręcioł to rzeczywiście Zauber ale 2000, ma za sobą już 6 lat intensywnej eksploatacji (włączając plecionkę i lekki opad do 14g). Ale coraz intensywniej myślę o Twin Powerze 2500 fb lub fc.Jutro jak będzie ładnie to rano skoczę nad rzekę i może coś ułowię))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wiosna, wiosna, wiosna, ach że ty.. Piękne jazie tej wiosny, gratuluję łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dzisiejszy wielkosobotni jasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Oto sobotni jaź w koncu otwierający sezon. Rybka po zdjęciu i mierzeniu do wędki odpłynęła w dobrej kondycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jasio z soboty... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dla mnie te połowy i zdjęcia kolegów @AndrzejaLipińskiego i @Baloo, to jest Mistrzostwo. Gratulacje! pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pierwszy jasiek 2010. .Był też dużo większy klenik, ale tym razem nie dał mi szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Piękne Jaśki,piękne.gaDza szkoda że ten klenik poszedł,skoro nie dął szans to musiał być konkrecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Panowie zazdroszcze Wam, powaznie. Ja mam najblizej do wisly ale nie umiem na niej lowic a po drugie nie wiem gdzie szukac teraz kleni. Moze ktos zechce mnie kiedys zabrac ze soba i udzieli kilku cennych rad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No to widzę, że w sobotę wszyscy połowili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jasio 44cm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jasio 44cm na uklejkę Andrzeja ... Witaj na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Taka rybka niedzielna. 48cm na horneta 3cm tonącego. Wzięła pod samymi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Krzychu, widzę że jaśki współpracowały:) To na tym naszym znajomym miejscu? Graty ziomek:). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 @Acho dziwny dzień. Brania słabe chociaż pogoda bajkowa. Mieliśmy w sumie tylko jeden moment żerowania taki ok 20 minut. Wtedy były trzy hole z czego dwa zakończone i jedno ostre pobicie ze środka nurtu, ale to mógł być bolo, bo tak trochę niejaziowo. Tak miejscówka ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Postanowiłem przywitać się z Wisełką 2010 i wyskoczyłem na godzinkę nad wodę. Nie liczyłem na wiele, ale Królowa okazała się łaskawa i obdarzyła grubaskiem w zalanych krzaczorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A u mnie jazio z czystej wody - mały ale wariat. Wypatrzyłem go w polaroidach jak stał przy zalanej trawie z kolegą. Podałem obrotóweczkę, przyjrzał się jej chwilę, odpłynął ale widać namyślił się bo wrócił i nieśpiesznie zassał miło się ogląda taki teatrzyk muszę powiedzieć, a aktor na zdjęciu: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 fajny jasiek...czy ta rzeczka w tle to jeziorka w okolicach Konstancina? Pytam ponieważ szukam jakiejś rzeczki niedaleko mnie na której będę mógł połowić jaski i klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dobrze, ze sie ruszyliscie. Ładny Jasio i widac, ze w dobrej kondycji. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Coś trzeba robić Ryb było więcej, ale nie wszystkie spełniły forumowe minimum, jeszcze więcej chyba było wyjść- doskonale widocznych w czystej wodzie. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @benjaminto nie jeziorka, ale myślenie idzie w słusznym kierunku... dopływy większych rzek to o tej porze roku dobre łowiska na pierwsze wiosenne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi