LASSOjbait Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Łał. Piękny jaź. Gratki Patu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Patryk - BRAWO! 2 profesorow na fotce Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Oglądam, oglądam i wyjść z podziwu nie mogę. Łowisz regularnie jazie takiej wielkości gdzie ja muszę cierpliwie czekać na takiego jednego w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dzięki. Gdzie próbujesz je łowić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mała nizinna rzeka w województwie podkarpackim. Zwie się Mleczka. Jest do dopływ Wisłoka. No i czasami San lecz to tylko wtedy gdy mam jakikolwiek transport.Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zimowo Jaziowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurde po świętach idę od razu kupić kijek pod te Twoje mikro wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 @Forecast brawo!!! Aż mnie ciągnie żeby wziąć kijek pudełko małych wobków i ruszyć na jakąś rzeczkę za podobnym Janem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 piękny zimowy jazik, szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 mam takie dodatkowe pytanie odnośnie tego jazika, to że on jest taki gruby jest skutkiem jego podżerania w okresie zimowym czy raczej jest wypełniony ikrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 i jedno i drugie. Jesienne ryby zawsze są najgrubsze,bo przed zimą gromadzą sporo zapasów, a dwa mają już dużo dojrzewającej ikry. W końcu za raptem 3 miesiące zacznie się tarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No, grubcio pierwsza klasa. Gratulacje Forecast najlepszy dowód na to że sezon trwa cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Najgrubsze będą w lutym. Mam nadzieje że zima wtedy odpuści na trochę bo takie spasione pięknie przyginają kij w nurcie i zdecydowanie częściej biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Oj ładny, serce mocniej zabiło oby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Piękny brzydal na brzydala pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 moja jedna z ulubionych rybek w ślicznej scenerii. Gratuluję wigilijnego karpika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Gratki Forecast, pięęękny jaziorek Mogę spytać jaka to rzeczka? To znaczy - czy jest to większ nizinna czy raczej jakiś mniejszy dopływ? O kleniach łowionych w grudniu słyszałem, ale że jazie gryzą to bym nie przypuszczał...szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Duce skuteczność coś mi się zdaje tkwi w wobkach Forecasta.Przysłał mi je i choć nie jestem zwolennikiem UL a broń Boże korby kupiłem kuźwa twinpowera 1000fa i Elvisa od 0,4 cw.pod nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Z taką wiarą w przynętę to można z sukcesem jazie nawet między krami łowić Ale nie ma co - dla Forecasta to zapewne przyjemność podwójna - ładna rybka i na własnoręcznie wykonane wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Rzeka to Wieprz czy duża czy mała nie wiem nie znam się dla mnie akurat (średnia nizinna). Przypływ endorfin podczas holu jest na tyle duży że ręce na mrozie przestają się trząść i powraca czucie w stopach. Łowienie dość skrajne po pas neopreny w wodzie woda 0.1 stopnia , ale dla takiej ryby 3 godzinne stanie zamienia się w sekundy. Z taką wiarą w przynętę to można z sukcesem jazie nawet między krami łowić Mam jazia na rozkładzie i to w wigilię ... dawno i nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Forecast... Rzadko gratuluję połowów, ale za stanie po pas w wodzie płynącej w grudniu i za grubiutkiego Jasia na swojego żuka - RESPECT ! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi