Skocz do zawartości
  • 0

Słubice

guciolucky

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bardzo fajna rybka @guciolucky. Gratuluje. Niestety stan Odry na dzień dzisiejszy w Słubicach wynosi 100 cm. Dodam, że ma być jeszcze niżej.   :(  Masakra. Tak niskiego stanu nie pamiętam. Jak pływam to mogę podziwiać ułożenie główek bo nigdy nie były tak odkryte. 

• 0

Bardzo fajna rybka @guciolucky. Gratuluje. Niestety stan Odry na dzień dzisiejszy w Słubicach wynosi 100 cm. Dodam, że ma być jeszcze niżej.   :(  Masakra. Tak niskiego stanu nie pamiętam. Jak pływam to mogę podziwiać ułożenie główek bo nigdy nie były tak odkryte. 

Spokojnie. Za kilka dni się podniesie. U mnie 2 dni temu wodę puścili, więc falka idzie do Was.

• 0

hmmm na IMGW aż takich dużych wzrostów nie prognozują...na pewno aż tyle Kamil?

Wodowskaz w Brzegu Dolnym pokazywał kilka dni temu około 70-80 cm. Po deszczach uchylili śluzy i stan szedł sukcesywnie w górę. Dziś w kulminacyjnym momencie było już 228 cm. Teraz niecałe 180 i zobaczymy, do jakiego poziomu spadnie, bo deszcze, choć intensywne, były krótkie. Acha. Odczyty internetowe.

• 0

Podnosi się ... to na ryby Panowie bo zacznie (na początku) się żarcie ...

U mnie jeśli chodzi o jutro to za wcześnie na ten przybór. A jutro mam czas. I to cały dzień ☺. Pogoda się poprawia wiec cały dzień pływam za wąsatym. Zobaczymy co dzień przyniesie.

• Like 1

• 0

W terminie 27 czerwca do 1 lipca będę z żona w Słubicach. Żona pracuje na niemieckiej uczelni ja łowie ryby :D . Przyjeżdżam z Wrocławia jak ktoś miejscowy chciałby wybrać się na ryby, boleń ? to z chęcią się wybiorę w dowód wdzięczności mam dwa woblery boleniowe Józka Sendala do oddania ;)

pozdrawiam