didi Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 robil ktos zakupy w tym sklepie?https://www.plus-fishing.com/es/swoja droga ciekawa propozycja dla fanow b.c j.p,nie wiem jak to wypada cenowo w przypadku zmowien sprzetu z Japoni i tutaj ,moze ktos porowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Widziałem i zapamiętałem ich stoisko na Efttexie , są przedstawicielami w europie kilku znakomitych marek . a kije Golden Mean robiły świetne wrażenie i nie straszyły ceną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 tez widzialem GM-y i bardzo mnie zaciekawily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi