hubert_lbn Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Witam Serdecznie Kolegów ! Otóż mam nietypową dosyć prośbę. Chciałbym poprosić Was o udostępnienie ze swoich prywatnych zbiorów fotografii, zdjęć prezentujących Sandacza w miarę w bliskim zoomie. Niestety ''internet'' jest dość ubogi w takie typy zdjęć. Do czego posłużą owe zdjęcia ? To żadna tajemnica, będą wzorami do projektu tatuażu który będzie przedstawiał Sandacza Z góry dziękuję za pomoc, życzę miłego dnia Edytowane 7 Lipca 2015 przez hubert_lbn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dziabasz. czy będziesz dziabany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A czemu akurat sandacz a nie jelec czy stynka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Może być jazgarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) https://www.google.pl/search?q=zander&safe=off&rlz=1C1CHWL_plPL640PL640&espv=2&biw=1680&bih=922&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8qmbVaG6LcmNsgG_i4rwCg&ved=0CB8QsAQ https://www.google.pl/search?q=Sander+lucioperca&safe=off&rlz=1C1CHWL_plPL640PL640&espv=2&biw=1680&bih=922&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TKqbVdj1BoGvsQGP2pGIDA&ved=0CAYQ_AUoAQ Ogólnie szukaj po angielsku lub po łacińskiej nazwie. Przejrzyj dokładnie stock markety. Edytowane 7 Lipca 2015 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2210 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 To i ja podrzucę link https://www.google.pl/search?q=sander&safe=off&es_sm=122&biw=1680&bih=949&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDQzAHnxCnfq6-gUmGhZGJEphpYRFfnKxlmZ1spZ-UmZ-Tn16pn1-UnpiXWZwbn5yTWFycmZaZnFiSmZ9nlZGZnpFapIAq-ubsN_M5xZqLzNZWJ35rqjJWCrXZAgCK37macAAAAA&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9KmbVarVO8v_UIX2n5gL&ved=0CAYQ_AUoAQ#safe=off&tbm=isch&q=sander+fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 no ten smazony na talerzu jest dobry na ramie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Czego Sandacz ? Darzę go największym szacunkiem ze wszystkich gatunków ryb które poławiam, stanowi dla mnie maksymalne wyzwanie jeśli chodzi o poznanie jego cech bytowania, ogólnie jest więcej przyczyn wyboru Mętnookiego, a nie np. Leszcza... Dziękuję koledzy za podpowiedzi ''językowe'' u Wujka Google, ale już temat przerobiony, teraz uciekłem się do poszukiwań prosto u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 WitamPodaj na pw adres e-mail to Ci coś wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Proponuje zgłosić się to artysty który sam jest dobrym wędkarzem. A jest tu taki. Bo widziałem już niby fajnego pstrąga tylko ze ogon miał lina ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dziękuję Kolegom za przesłane zdjęcia! Przydały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Podeślę coś po 23 bo na telefonie brak sandacza Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Milan dzięki- już nie trzeba ! Temat można skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak wydziarałeś to może zamieścisz fotkę, na koniec tematu? Fajnie byłoby zobaczyć efekty... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Efekt końcowy, 2 sesje ok 10 godzin 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No nieźle, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Efekt końcowy, 2 sesje ok 10 godzin sandi-1.jpg10 godzin... TYle to ja już dawno na rybach nie wytrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Sorki wypadło z głowy. Pocieszę Cię jednak, nic straconego. Konkretna dziara... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mega tatoo. Fajny efekt babli powietrza. No i ta płetwa grzebietowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi