sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Radek tym samym ludziom puła opada na beton jak się dowiadują,że jednak w na pozór bezrybnej wodzie tak duża przynęta otwiera wodę i np. 107 cm wyjeżdża z wody.Ich zdziwienie -bezcenne :-) Zgadza się ,trafiają się tylko ile takich złowisz w sezonie???Wody mamy jakie i mamy i to raczej zasobność powoduje że ludzie łowią baitami po 15cm a nie po 30-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Radkowy klocek,po wyjęciu z suszarki... Takich info i fotek więcej Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeszcze wróci do solarium na jedną sesję, bo blada jakaś taka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Do Trouta już znalazłem kijek w stanach, wysyłka 3dni więc jak tylko będzie na ukończeniu to klikam "Buy" oni tam nie mają problemów z ciężkimi przynetami jak nasi tak, mam w planie nim łowić z ręki.MMelek nie zapominaj tez ze oni tam nie maja tez problemow z ryba. W Polsce rzucajac 200gr jerkiem o rozmiarze 20cm niejednokrotnie mija sie z celem, bo srednia wielkosc ryby to jakies 50-60cm. Gdzie my za granica lowiac duzymi przynetami staramy sie tego rozmiaru uniknac:). Co do ceny kija kazdy lowi czym chce. Ja za dzieciaka lowilem kijem z leszczyny z zawiazana na szczycie zylce i lowilem liny o ktorych dzis mozna tylko pomazyc. Wiec nie sprzet jest wyznacznikiem efektu,lecz sama ryba ktora po prostu jest albo jej niema. Ale jesli kogos stac i lubi taka np xzoge to czemu nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Zgadza się ,trafiają się tylko ile takich złowisz w sezonie???Wody mamy jakie i mamy i to raczej zasobność powoduje że ludzie łowią baitami po 15cm a nie po 30-40.Na efekty nie narzekam, natomiast ci co to gumkami po 7,5 cm łowią to bardzo,bardzo :-) ale sami beretują wszystko większe od mojego jerka :-)No ale to wątek o fajnych ręcznych wytworach więc milknę :-) Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Łowiąc przynętami 10-15cm , złowiłem w tydzień ponad 100ryb,50-90+cm, łowiąć na baity 15-30, 26ryb.Ta sama woda i termin,tylko rok później.Pływając z kamerą WW nagrałem 60h materiału i 3 szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ależ ja się nie śpinam w życiu Tu nie chodzi o rybnosc łowisk tylko o pytania typu czy dasz radę łowić takimi klockami. No bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Luzik Panowie...Melo,tu jest inna sytuacja troszkę, Radek jest po poważnym wypadku i to że trzyma wędkę już jest ... A swoją drogą jakoś słabo widzę łowienie z ręki przynętami 150g+ po 10-12h dziennie przez tydzeń. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeszcze takie fanty w suszarce znalazłem,śledzik forumowego kolegi i u góry mój w wersji Fat 110g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pięknie się tu dzieje ja na razie musiałem przystopować na półtora tygodnia, ale później ruszam na pełnej parze bo czasu bardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja cisnąłem 2 miechy po nocach i teraz efekty podziwiam,i nawet mi się to podoba Jeszcze 3 tygodnie i jak spiewał Dr. Alban "..stop tokarki,stop frezarki,it's my life..." czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeszcze takie fanty w suszarce znalazłem,śledzik forumowego kolegi i u góry mój w wersji Fat 110g. Dobrze widzę? Ten dolny to mój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Pisałeś 3 od góry.ale możesz zamienić na tego. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Sebalos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cholera, ale ten 3 to zwykły jerk a ja chciałem z gumą na końcu. To z których mogę wybrać? Jeśli wolny to ten przedostatni z zestawu na Syrsan. A jak nie to może być śledź.Czemu wkrętów nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Będzie z ogonem tylko o model chodziło,mocowanie ogona na końcu dostają. 2 od dołu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jeśli chodziło o model to zostaje ten zielony 3 od góry . Marudny jestem... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ten jest 1 dla mnie tylko,dostaniesz innego na miejscu dopiero się dowiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To ja coś wtrące Niech Twórca się wypowie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Czad Panie kolego,zaje...istą robotę odwaliłeś. Nie mogę się napatrzeć choć to kawałek gumki,ale jaki fajny,a barwa ,oj będą go chlastały.... Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) ALE CZADOWY OGON!!!Świetna robota! Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez PLECIONA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tak tak,bo to nie jest jakaś kopia tylko Radek go zaprojektował ,ustawił amplitudę drgań a częstotliwość falowania dobrał do ruchu przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Suszarka zasuwa w tempie pendolino i kolejne fanty wyciągam.Fajny etap pracy bo widać efekty. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Sebalos 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie łowię na takie przynęty ale jak patrzę na pracę i wygląd Twoich to mnie korci Coś czuję, że w Szwecji dobrze będziesz musiał pilnować pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zrobiłem specjalny wypust 6 szt. do testów z dedykacją na grzbiecie i te przynęty będą mogli wygrać w konkursie ... ale tym później. Będę spał spokojnie,tam będzie taki przegląd przynęt że nie jeden market wędkarski nie ma,a zakupy gum na wyjazd idą w setkach ojro,powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Babka ,prosto z piekarnika. Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Sebalos 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi