daroo2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Klasa;) jestem mega ciekawy lownosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Już nie długo ,2 tygodnie i sam sprawdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Prówczaki smutno łypią oczkami jakby znały swój los ..ale nic z tego najpierw karuzela i solarium i dopiero do paszczy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ...I coś n aSyrsan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Na kolację ,parówczak lukrowany od dziś same parówki w menu. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Sebalos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Aleś się rozszalał :P super to wszystko wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Końcówka ,ostatnia prosta,jeszcze 13 dni i do bólu..A w suszarce same Parówatory zostały i fajnie odpocznę sobie do końca maja zamknięte,jestem na rybach Wczoraj poszedłem Twoim szlakiem i mam...dziurkę w palcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja będę wykańczał ostatnią partię końcem kwietnia i początkiem maja kilka sztuk jest, mam nadzieję, że zdążę,W moim okręgu okres ochronny szczupaka jest przedłużony do czerwca >.< chociaż na Syrsan to ominę Teraz to nie zbliżać się od noża, jedynie lakierowanie i malowanie, za blisko do wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dokładnie ale mam taką robótkę ,pokaże Ci na Syrsan,a w doopie ,inaczej to załatwie.Dopiero ostrze zmieniłem na nowe i jebs,miałem wziąć skalpel,zapomniałem go na szczęście na wylot by było. Ciekawe co tam skrobiesz po cichaczu ,miałem Cię poprosić o żabę jakąś większą ,miałem sam zrobić i szuflada peka od nieskończonych..ba nie zaczętych nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Okey na samą myśl boli. Wymyśliłem sobie jeszcze kilka śledziowatych, ale innych niż te co zrobiłem, dotychczas. Robi się tez imitacja krąpia, jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony, zobaczymy jak będzie z pracą. Żabkę będę miał taką 12cm, połamane nóżki, w wodzie się to rusza zajebiocha udostępnię Ci na kilka dni jak będziesz chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Super,a ja Ciebie przekupie i zrobisz sobie drugą. Ten zielony parówek ma za żabona robić ,dupka mu zwisa pod wodą,można go poprawić skokami jak lewo żywą .Wyjdzie w praniu co napłodziliśmy,pewnie część skończy w szufladzie ,ale co tam,będzie fun jak coś zagryzie handmejda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Druga już się robi, ale nieco inna ogólnie to nie mogę doczekać się, aż skończę wielkie przynęty, dały mi się w kość, po powrocie robię tylko do 3cm brzmi bardzo ciekawie, zobaczymy czy szczupaki się zainteresują.Jasne, że tak. Nie wiem jak inni, ale ja jadę się tam zrelaksować, wyłowić i dobrze bawić. Na pewno nie będę się spinał dla kilku ryb więcej, to mają być wakacje, a nie orka. Zamierzam łowić praktycznie tylko na swoje przynęty, biorę jednego firmowego woblera, kilka alg i pudło gum na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bardzo dobre nastawienie,a może nowe Pb ustanowisz,i to na HM-a. Ja takiego starego percha znalazłem w suszarce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Kolejna zabawka do kolekcji,może się okazać użyteczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 He mam taką samą tylko dokupiłem uchwyt na głowę drugi akus i ładowarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dokładnie tak samo zrobiłem,reszta jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) W zeszłym roku już w Szwecji wypróbowałem i super sie sprawdziła , radze tylko używać z tą klapką wodoszczelną bo ma strasznie czuły mikrofonhehe i filmiki takie tylko dla "dorosłych" nagrałem w sensie kultury języka Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jak się uda czekam na filmik z ...wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Teraz będę nagrywał na "mute" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A to ostatni twór,parówa-nemo. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Za dużo białego. Powinien być bardziej pedalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czy szkierowe szczupaki korzystają z sieci Play? Z przodu walnąłbym jeszcze uśmiech Nawałki. Gość ma swoje pięć minut. A wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Za dużo białego. Powinien być bardziej pedalski Kobita i bachor w chałupie, a ten takie świństwa. No nieładnie Maćku, nieładnie. Ale ładnie, że po 23.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie przewidziałem Czy szkierowe szczupaki korzystają z sieci Play? Z przodu walnąłbym jeszcze uśmiech Nawałki. Gość ma swoje pięć minut. A wykonanie super. ..jego wizerunek na tyle mógłby wywołać Nawałkę pedziów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Za dużo białego. Powinien być bardziej pedalski Melek rózowy to taki też można powiedzieć kobiecy kolor a czy nie o skuszenie mamuski nam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi