Skocz do zawartości

Seba lures

Rekomendowane odpowiedzi

Ja będę wykańczał ostatnią partię końcem kwietnia i początkiem maja :) kilka sztuk jest, mam nadzieję, że zdążę,

W moim okręgu okres ochronny szczupaka jest przedłużony do czerwca >.< chociaż na Syrsan to ominę :D

Teraz to nie zbliżać się od noża, jedynie lakierowanie i malowanie, za blisko do wyjazdu! :P

Dokładnie ale mam taką robótkę ,pokaże Ci na Syrsan,a w doopie ,inaczej to załatwie.

Dopiero ostrze zmieniłem na nowe i jebs,miałem wziąć skalpel,zapomniałem go na szczęście na wylot by było. :doh:

Ciekawe co tam skrobiesz po cichaczu :ph34r: ,miałem Cię poprosić  o żabę jakąś większą ,miałem sam  zrobić i szuflada peka od nieskończonych..ba nie zaczętych nawet. :(

Okey :) na samą myśl boli. Wymyśliłem sobie jeszcze kilka śledziowatych, ale innych niż te co zrobiłem, dotychczas. Robi się tez imitacja krąpia, jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony, zobaczymy jak będzie z pracą. Żabkę będę miał taką 12cm, połamane nóżki, w wodzie się to rusza zajebiocha :D udostępnię Ci na kilka dni jak będziesz chciał ;)

• Like 1

Super,a ja Ciebie przekupie i zrobisz sobie drugą. ;) Ten zielony parówek ma za żabona robić ,dupka mu zwisa pod wodą,można go poprawić skokami jak lewo żywą .

Wyjdzie w praniu co napłodziliśmy,pewnie część skończy w szufladzie ,ale co tam,będzie fun jak coś zagryzie handmejda. :D  ;)

• Like 1

Druga już się robi, ale nieco inna :) ogólnie to nie mogę doczekać się, aż skończę wielkie przynęty, dały mi się w kość, po powrocie robię tylko do 3cm :D brzmi bardzo ciekawie, zobaczymy czy szczupaki się zainteresują.

Jasne, że tak. Nie wiem jak inni, ale ja jadę się tam zrelaksować, wyłowić i dobrze bawić. Na pewno nie będę się spinał dla kilku ryb więcej, to mają być wakacje, a nie orka. Zamierzam łowić praktycznie tylko na swoje przynęty, biorę jednego firmowego woblera, kilka alg i pudło gum na zaś :)

W zeszłym roku już w Szwecji wypróbowałem i super sie sprawdziła , radze tylko używać z tą klapką wodoszczelną bo ma strasznie czuły mikrofon

hehe i filmiki takie tylko dla "dorosłych"  nagrałem :) w sensie kultury języka 

Edytowane przez seiken
  • Like 1