sebalos.77 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Już gotowy do testów,jak optycznie wypada??? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wow, ryby dostaną świra.Nie było problemu z odbiciem łusek na folii holograficznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Zajebioza... śleDZIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wow, ryby dostaną świra.Nie było problemu z odbiciem łusek na folii holograficznej? Mały był bo ta folia nie ma pamięci,nie zostaje na niej jak na alu.Czekam na lepszą siatkę i dopiero będzie... wow Ten jest jeszcze bez "dekoracji" taki golas do testów, filmik wrzucę jak wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Teraz to dowaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Laser flash jest świetnym materiałem, jeszcze nie mam, ale kiedyś będzie. Luks to wygląda na dużej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Aż oczy bolą od patrzenia, pozytywnie Czekamy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wieczorem wrzucę filmik z testów,wyszło spoko,więc idziemy dalej. Z racji że zawsze robiłem masę a nie rzeźbę ,na razie wygląda tak.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ..6 h później.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Filmik taki na szybko,nie było pogody i z Water Wolfa wyszła kicha... 2 przejazd to tylko zwijanie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jesień zbliża się wielkimi krokami podkręcam tempo... W sobotę kolejne testy,może nagram coś lepszego za pomocą Water Wolfa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Teraz już szybko idzie,dzięki Radkowi, wyjaśnił co i jak i ...lejemy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Teraz już szybko idzie,dzięki Radkowi, wyjaśnił co i jak i ...lejemy Jeden dla mnie i będzie grało Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To skromnie,myślę że Twój wkład był większy ....i pewnie płotkę byś chciał? Co????Najpierw dostaniesz oczojeba jakiegoś albo techno-holo zajoba,tak dla przełamania Twoich przekonań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kurde ... szczupaki te co jeszcze zostaly z wody pouciekają...Realfish był by miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wiesz jaki ma stosunek do realfisha,jak mam malować płotki i inne takie to mam dysfunkcję analną....znaczy nie chce mi się dupy ruszyć. Zobaczymy,może się uda tym razem połowić na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Poniżej krótki filmik z błyskoteki czyli holo-jerk. Pomimo ciężkich warunków i mętnej wody coś tam widać. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Coś tam powoli się dzieje w temacie disco polo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Bardzo atrakcyjnie to wygląda. Sam był schrupał, gdybym był szczupakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Suszarka a'la Melanż trochę mniejsza i inne materiały,dzisiaj test bojowy,pedaluchy holo na pierwszy ogień.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Suszarka a'la Melanż trochę mniejsza i inne materiały,dzisiaj test bojowy,pedaluchy holo na pierwszy ogień.... [emoji38] A już myślałem że znowu te twoje wibratory robisz [emoji38] Zrób fluo różowego[emoji1] to będzie hit !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Będzie i taki,kilka osób pytało o parówatory więc chyba im przypadły do gustu Na wiosnę na pewno będzie pełna gama rozmiarów i kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Będzie i taki,kilka osób pytało o parówatory więc chyba im przypadły do gustu Na wiosnę na pewno będzie pełna gama rozmiarów i kolorów. Zrób z grzechotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właśnie kumpel mi podrzucił pomysł na nową przynętę ,hmmm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Bedzie hit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi