sebalos.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Dla Ciebie w promo,z kwasiaka za jedyne 1.999 ..Pln Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zrób sobie lodówkowxa z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Takie tam mazaje... Edytowane 7 Września 2016 przez Sebalos 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Za 48h wyjazd na północne łowiska,wreszcie!!!. Kuferek testowy właśnie domykam,reszta gratów już gotowa .Jak będzie się coś działo to coś tam wstawię,będę głównie testował i odpoczywał. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Doprecyzuj, "północne" ... krajowe czy za morskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Będzie się działo, czekam na informacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Zamorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Będzie, będzie zabawa, będzie się działo ...trzymam kciuki i czekam na wspominki PS a jak wrócisz to ja się będę zbierał ... więc wydzierżawisz mi to pudełeczko? Edytowane 14 Września 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wziąłem lustrzankę i 2 kamery,jak pajki dopiszą to pooglądamy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Seba z doświadczenia wiem że im mniej "kameralnie" jesteś przygotowany tym lepiej biorą hehehe. Ja najlepiej łowie jak zapomnę kart pamięci albo Jak mam nie naladowane baterie Powodzenia!PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dzięki,też tak miałem bez aparatu i jedna pałka w telefonie wtedy gryzły,jak wezmę cały ten majdan Full hd to ...dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 No to kilka słów podsumowania 2 wyjazdów.Pomimo różnicy 3 tygodni oba zupełnie inne za sprawa pogody,1 w letnich warunkach 20-25o woda około 18o bez wiatru,drugi 7-9o i woda 12o silny wiatr i dużo deszczu Na pierwszym jakby chętniejsze były rybki , jerk czy guma lądował głęboko,połowiliśmy ryb głównie około 80cm ,z 2 wyjatkami ryb 3 cyfrowych,tym razem ja stanąłem na 96cm 107-ka kolegi zżarła holo jerka mojej produkcji ,bardzo widowiskowo blisko łodzi Drugi wyjazd był inny pogodowo i ryby były nieco mniej żarłoczne,brania delikatniejsze choć kilka głodomorów się trafiło. Jednego dnia zobaczyliśmy potencjał łowiska,a ryby doprowadzały nas do nerwicy,kilkadziesiąt odprowadzeń ,trąceń, kilkanaście spadów w tym 2 ryby grubo ponad metr ...ale spadły.Wyholowaliśmy chyba 12 szt.70-85 cm większą część kolega na muchę w tym 111 cm. W końcu trafiłem mamuśkę nowe Pb wynosi teraz 117 cm,i chyba nie prędko je pobije. Mieliśmy jeszcze kontakty z 2 rybami ,możliwe że większymi od tych na fotach i jednym krokodylem który 2 razy postawił koledze włosy dęba,ma na koncie kilka 100+ a tą wycenił na 125+ Oczywiście rybki były holowane na bezzadziorach i wszystkie wróciły w świetnej formie do wody.Większą część ryb odczepiamy w wodzie bez zbędnego stresu .Mam nadzieję że przytyją do przyszłego roku Kilkanaście rybek zagryzło dżera holo i ...tęczaka oraz pull-baity, co mnie bardzo cieszy.Jest co poprawiać i przez zimę głównie tym się zajmę Dziękuję kolegom za atmosferę i spędzone chwile na wspólnym wędkowaniu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Graty. Piękne rybsko! ciężko będzie pobić ale nigdy nie mów nigdy PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ladne szczuple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Graty. Piękne rybsko! ciężko będzie pobić ale nigdy nie mów nigdy PozdrM Dzięki,woda ma ogromny potencjał i przy odpowiednim dopasowaniu się do warunków i umiejętnościach jest to realne.Cały czas się uczę i czasami wiem ..że dalej mało wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Sebo, niech się marzenia spełniają. Nie tylko te wędkarskie. Stu lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dołączam się do życzeń, pobicia PB i wielu dni nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Najlepszego i powodzonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wszystkiego naj i tego przysłowiowego " połamania kija...." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi