sebalos.77 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wątek się kurzy,jest chwila to wstawię co mi się udało zrobić.Malowanie ,tak na szybko nawet nie skończone,chciałem spróbować nowe farbki by Rudi.Wczoraj nie wytrzymałem i poleciałem z nim nad wodę,pierwsze testy wypadły bardzo optymistycznie,o świętach wstawię filmik. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Piszę się na takiego jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Piszę się na takiego jerka Przez tydzień się nim "pobawisz" a jak się spodoba ..to będzie Twój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shtomek88 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jaki Aerograf używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mój pierwszy i jedyny jak na razie TG-180,jest gdzieś wątek o nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Świetny jerk. Polecam dobrze przykleić ogonek. W tym sezonie połowiłem na podobne konstrukcje ,ale niestety pomimo zastosowania troszkę innego mocowania ogonka, ogonki utkwiły w paszczach kilku zębatych i szlak je trafił. Mimo to, uważam je, za jedne z łowniejszych przynęt w tym sezonie. Wiosna górą, natomiast jesień - klapa.Jak już ogarnę wobki pstrągowe i inne drobiazgi, to zabieram się właśnie za tego typu przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie wiem jak mocujesz ogon ale z tej adaptacji shallow screw nie ma szans na zdjęcie gumy.Na poprzedniej stronie są gumy po 20cm w ten sposób zamocowane i nie spada podczas wyrzutu czy agresywnego brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Coś tam udało się nakręcić,myślę że jak na pierwszą wersję całkiem nieźle . Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Sebalos 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Dzisiaj testowałem inny ogon i tylne zbrojenie ,poprzednio tylna kotwa często przebijała ogon. Z braku innego koloru założyłem perłę .Może w 5 rzucie ...jebs i siedzi fajna ryba krótka walka i ryba przy łodzi. Żaden okaz ,80-tak ,szybkie wypięcie fota i powrót ryby w doskonałej kondycji.Fajnie jak ryba siada na handmejda Do pełni szczęścia zabrakło nie wiele ,w następnym miejscu przynętę atakuje większa ryba,pojedynczy hak na tyle nie zapina rybska. Może przestrzeliła,trudno wyczuć.Warunki nie rozpieszczały,silny i zimny wiatr jednak pobudził rybki Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Sebalos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Super filmik z tym pull baitem rybka też miodna, marzy mi się taki osiemdziesiątak może w maju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Są duże szanse na takie i większe ryby w maju,jest jeszcze sporo czasu żeby się dobrze przygotować. Dotarła do mnie Twoja żabka ,tak mnie zainspirowała że zrobię dla niej towarzysza Ropuch Gienek w wersji pull Ma być 2x większy i wściekły,pewno nie będzie łatwo ,a co mi tam ,czasu sporo. Wszystkim zaglądającym życzę pomyślnego i obfitującego w wędkarskie doznania 2016r. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Sebalos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Niebawem będę zaczynał działać z przynętami właśnie pod wyjazd bo nie chcę obudzić się z reką w nocniku w połowie maja Co do zaby giganta na 36 stronie mojego wątku masz takiego kumaczka 12cm niestety w wersji powierzchniowej, ale na wyjazd i tak wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Dlaczego niestety? Wiosną top-watery mogą być bardzo skuteczne.Poper czy walk the dog są chętnie zażerane na płytkiej wodzie.Można nimi obławiać zarośnięte płycizny a brania są niesamowicie widowiskowe Kumakiem na pewno nie pogardzą dlatego też sobie skrobnę takiego. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nowe przynęty będą miały nowe oczy,te od Rudiego są wypaśne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Seba, witaj wśród "twórców". Z przyjemnością, w imieniu @remka, informuję Cię o zmianie statusu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dziękuję za wyróżnienie i miłą niespodziankę Ciszę się że doceniacie moją chałupniczą działalność. Ciekawie się rok zaczyna,postaram się żeby nie wiało nudą,biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Już po lifcie, zgubił kilka gram i 1 cm długości .Minimalnie szczuplejszy będzie bardziej zwrotny mam nadzieję.W niedzielę idzie do wody,bez kotwic co by jakiejś mamki nie zapiął 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nowa zabawka w warsztacie,szykuje się ostre rżnięcie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Co to za piekielna machina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Piła włosowa,wersja mini .Dopiero ją dostałem ale z pierwsze wrażenia super,w 15 mm deskę bukową idzie jak w masło.Mogła by mieć więcej mocy niż 250W .Kupiłem w ciemno zobaczymy jak poszatkuje kilka m desek,na razie lipa 20 i 25mm. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Taaakiej złotej rybki do spełniania życzeń i stu lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wszystkiego najlepszego, z tego co widzę w trackingu Poczty żerkbajt już na Śląsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) sto lat i połamania.............. kija na dużej rybie oczywiście,bo jak złamiesz brzeszczot w nowej maszynce to długo nic tu nie zobaczymy. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Seba najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Serdeczne dzięki za życzenia ,miło że zaglądacie do wątku i nie muszę prowadzić monologu. Wszystkiego najlepszego, z tego co widzę w trackingu Poczty żerkbajt już na Śląsku Dokładnie rano już był,nie źle to wymierzyłeś. Dzięki ,rewanż niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi