sebalos.77 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Żeby nie marnować czasu kiedy lipa wysycha dopracowałem formę i uruchomiłem hutę ołowiu,jak się zepnę to mam dokładność do 0,2 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jakby kolorowe ogonki nie przyniosły efektów to jeszcze zamontowałem grzechotnika własnego pomysłu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ale hałas! Z drugiego końca stawu będzie słychać, że "coś się święci" Podzielisz się swoim pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Skoro tak, to na Szwedzkie szczupaki można jeździć do Mielna W otwór w poprzek przynęty włożyłem kulkę stalową i zrobiłem dekielki po obu stronach,na koniec szpachla.Testowałem 3 materiały,poliwęglan 1,5mm na stery,amelinium z puszki i blaszkę z kapsla.Zwycięzcą jest.... Zgadnijcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 @Sebalos na Syrsan katujemy głównie na swoje hendmejd, co nie? ja wahadła biorę raczej awaryjnie, na początek własne wynalazki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie widzę inaczej,najpierw swojaki a dopiero potem reszta i gumy(bo lubię).Żelastwa żadnego nie biorę ,nie moja bajka.Bo gdzie będzie lepszy poligon jak nie tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Też lubię porzucać gumami, fajne łowienie oczywiście przygotowuję kilka sztuk swoich, ale jak to zwykle bywa w moim przypadku zupełnie innych niż tradycyjne Masz całkowitą rację, też nie przepadam za żelastwem, wahadłówki nie miałem na końcu wędki już z 5 lat. Pewnie w niektórych przypadkach okazałaby się strzałem w dziesiątkę, ale nie lubię i już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Na priv podrzucę Ci małą sugestię może skorzystasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Skoro tak, to na Szwedzkie szczupaki można jeździć do Mielna W otwór w poprzek przynęty włożyłem kulkę stalową i zrobiłem dekielki po obu stronach,na koniec szpachla.Testowałem 3 materiały,poliwęglan 1,5mm na stery,amelinium z puszki i blaszkę z kapsla.Zwycięzcą jest.... Zgadnijcie Obstawiam Poliwęglan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kapsel.Na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Dokładnie kapsel ,siedziałem i testowałem 2 grzechotki ,obie fajne,o różnych dźwiękach.Jakoś mi się kapsel napatoczył,zrobiłem migiem 3-cią,która zagłuszyła obie. Nie wiem czy to dobrze czy źle że taki łomot wydaje ,zrobię test i połowa będzie z grzechotką,a druga bez i zobaczymy. Obstawiam Poliwęglan Był moim faworytem ale odgłos jest prawie taki jak w jerkach PCV ,bardziej stłumiony i głuchy. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Coś drgnęło w warsztacie i pierwsza czarna mamba prawie gotowa . Ogon będzie zmieniony ten założyłem tylko do fotki żeby druty z tyłka nie sterczały. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 ...a tu mamba z pomarańczą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Coś tam dzisiaj popaćkałem ,wiem sceneria grzejnikowa nie powala ale suszarka kaput i na dodatek dostałem prądem .W rewanżu też dostała kopa i jutro mnie czeka naprawa,bo już kolejka się robi do karuzeli.Dobrze że jest ten jeden grzejnik ,do jutra jakoś to będzie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 O. Jest i wyrób snapsopodobny :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ...a różne rzeczy przynoszą do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ja tu troche poleżałęm przymusowo a tu się dzieje że ąż !! Czekam na kolejne jerki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dobrze że jesteś,to znaczy że zdrowiejesz .Do maja będziesz tańczył i zapomnisz o wypadku .Przyjedziesz do mnie weźmiemy sobie po wiadareczku handmejdów i oddamy się monotonnemu testowaniu ich na szczupaczych zębach. Wczorajszy wypust bez kaloryfera. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Świetne malowanie tej czarnej mamby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Fajnie ze się mamba podoba,będzie więcej za pewne,a tu okoń przypłynął z suszarki.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Fajnie ze się mamba podoba,będzie więcej za pewne,a tu okoń przypłynął z suszarki.. Oj bedzie trzeba od maja testy tych cudeniek zacząć ! Nie cytujemy zdjęć!!!"WAŻNE DODATKICYTOWANIE ZDJĘĆ - NIE cytuj ich ... dokonaj edycji cytatu usuwając z niego link do zdjęcia." Edytowane 24 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Tak ,my zaczniemy w maju ,a że do maja kawał czasu kilka wyjechało na testy do ....krainy obfitości. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Sebalos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Coś tam dzisiaj popsikałem w warsztacie,początki śledzi.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) ...i brązowy....a w zasadzie czerwony... Edytowane 27 Lutego 2016 przez Sebalos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ładny mi śledzik dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi