radekc1991 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Śledzik będzie killer na Syrsan Mmm a ten drugi już widze go u siebie na testach Edytowane 27 Lutego 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ładny mi śledzik dojrzewa Poczekaj jak skończę i nabiorą blasku brokaty i metaliki,będzie świecidełko... Śledzik będzie killer na Syrsan Mmm a ten drugi już widze go u siebie na testach Tak, ten jest Twój do testowania ...ogonów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Poczekaj jak skończę i nabiorą blasku brokaty i metaliki,będzie świecidełko... Ja nie wątpię Chyba w jedną kotwiczkę uzbroję żeby po 2 na raz się nie czepiały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) ...a tu coś dla mnie ,a nie tam nudne śledzie Edytowane 27 Lutego 2016 przez Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Hehe co Ciebie na takie kolory wzielo ?? Oczojebne masakrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Na strażaka już łowiłem ryby a Red Rooster będzie kozak na szkierach,no i nie ma nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Fajne te Twoje jery,chyba i ja się pokuszę o podobny projekt Jaka długość korpusów?Myślałeś żeby samemu zrobić ogonki Edytowane 1 Marca 2016 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Do ogonów jest już jeden ludek wyznaczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cieszę się ze się podobają bo sporo pracy przy nich.Korpus ma 16cm, gumiak będzie miał koło dychy.Wagowo to różnie od 90 do 105g. Wulkanizacja to nie moja bajka,ale nawiązałem współpracę z Radkiem i już nie długo powinny być tego efekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzięki za odpowiedzA już myślałem że się tęgo nabija i o innym ogonku myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Specjalnie pod Wyprawę na Syrsan,14-tka z ogonem 20cm i 50-60 g masy ciała.Następnym razem będzie filmik ,kilka detali do poprawy i będzie finalne dzieło,dla mnie najlepszy wab jak na razie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Z ciekawością czekam na kolejne odsłony 14-stek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Chwilkę zejdzie ,maluchy muszą poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Sporo czasu zeszło na próby z żywicą,w końcu się udało,pierwsze sztuki bez glutów i bąbelków. Jeszcze w suszarce,w niedzielę pstryknę efekt końcowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Dla odmiany coś takiego,jakiś białoryb.Jutro przejdą jeszcze lift bo wieje nudą. Edytowane 12 Marca 2016 przez Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 a płetwy gdzie się podziały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jutro dokleję,resztę skrzeli i celowniki też.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zobaczysz jaki fajny będzie efekt wizualny tego zielonkawego podczas prowadzenia. Wysoko malowane jasne perły i metaliki z powodzeniem zastępują amelinium... tylko odrobinę powściągliwości potrzeba przy nakładaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Taki był zamysł,bardzo mocno " robią " na boki w opadzie i wyjdzie świetne lustro. Jeszcze mi się chlapie,stanowczo za mało maluję i nie mam wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Farbę musisz rozrabiać tak, że jak myślisz, że już rozrobiłeś to mieszaj drugie tyle. Najlepszy sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mój śledzior mega się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Troszkę dziś podrasowałem te śledzio-płocie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Trochę błyskotek ,śledzik nawet mi się podoba..... ...i żeby nudą nie wiało,Hot Mamba... Edytowane 13 Marca 2016 przez Sebalos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Troszkę dziś podrasowałem te śledzio-płocie... Płoćia już widze u mnie na kiju a potem szczupaka który go ma w pysku Edytowane 13 Marca 2016 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Brązek już pokryty żywicą,płoć w trakcie obróbki... Edytowane 14 Marca 2016 przez Sebalos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi