spinnerman Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Fajnie wyszły. Chętnie bym zobaczył jakiś filmik z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Będzie chwila skoczę w plener,i nagram coś nowego.Tu jest pierwszy test Edytowane 14 Marca 2016 przez Sebalos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Będzie chwila skoczę w plener,i nagram coś nowego.Tu jest pierwszy test Super! Jaka waga i długość korpusu bez gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Fajnie że się podoba... Jest już tyle wersji że się gubię,wyjściowa to 16cm drewna i 90g, po uzbrojeniu stówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 O, myślałem, że z piany robisz Jak na tą wagę, to całkiem wolno tonie. Napewno opad znacznie spowalnia silikonowa kita, ale mimo wszystko... Jest moc w tym wobasku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Ostatnie foto brąza .Jeden kolega nie może się doczekać. Edytowane 14 Marca 2016 przez Sebalos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 O, myślałem, że z piany robisz Jak na tą wagę, to całkiem wolno tonie. Napewno opad znacznie spowalnia silikonowa kita, ale mimo wszystko... Jest moc w tym wobasku Jeszcze z lipy Wersja 105 g już idzie głębiej,flaga znacznie go gasi i hamuje opad,będzie nowa za...sta guma,jeszcze trochę prace potrwają,gumolep się uwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Brązek już pokryty żywicą,płoć w trakcie obróbki... Oj pięknie nie moge się doczekać aż dojadą do mnie W maju napewno bedą testowane na zębatych kolegach Ej dopiero fotke brąza zauważyłem Dawaj go jak najszybciej !! Gumolep się uwija ale efekt będzie bomba jak skończe !! Edytowane 14 Marca 2016 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Pracuje bardzo pysznie za jakieś 60 dni będą solidne testy jak się domyślam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Szybciej,ja zaczynam 1.05 do 8 ,ale właściwe będą na obczyźnie,taki był plan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ale pięknie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Z ciekawością czekam na kolejne odsłony 14-stek... Zmieniła się koncepcja i ten pull trafił do szuflady zaczynam nowy ale nic nie zdradzę poza nazwą, Penetrator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) W końcu była dłuższa chwila i możliwość wyrwania nad wodę,pogoda świetna i dużo testowałem,powoli wszystko wstawię.Na początek nowa armata Xzoga 10kg,pięknie nosi moje przynęty Edytowane 28 Marca 2016 przez Sebalos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) W czasie obrabiania filmu kilka fotek nowego zestawu by Hubertus. Edytowane 28 Marca 2016 przez Sebalos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) ..korzystając z pogody.. Edytowane 28 Marca 2016 przez Sebalos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Chyba nie piszesz o jakości pracy przynęty ??? Bo ta wymiata. Takiego lusterkowania w opadzie dawno nie widziałem.Co do jakości filmu to fakt - słabo. Jeden dla mnie. Ogon wymienny na wkręt? Edytowane 28 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 O film mi chodziło,przed YT idzie w HD a po konwersji takie badziewie.Ogon wymienny.Niestety te już "poszły" a nic więcej już nie zdążę zrobić.Jutro na priv się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dzieje się w tym wątku zdjęcia super, filmik super, praca super, wszystko super do maja już bardzo niedaleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dzięki za dobre słowo Pachnie wiosną,w końcu. W święta byłem z 10h nad wodą i już czuć maj,mam 2 tygodniowe wyjazdy ,....oj się będzie działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Twoja babka już gotowa, jeszcze tylko ustawianko nad wodą mam wysłać czy odbierzesz na Syrsan? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 ..na Syrsan odbiorę,jeszcze mi ją jakaś mamka wcześniej poharata i co będzie Za niedługo film z Penetratorem,takiego w rewanżu dostaniesz. Cudak,więc może się spodoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 ..na Syrsan odbiorę,jeszcze mi ją jakaś mamka wcześniej poharata i co będzie Za niedługo film z Penetratorem,takiego w rewanżu dostaniesz. [emoji38]Cudak,więc może się spodoba Czekam i czekam na ten filmik aż odleżyn dostaje Dawaj go w końcu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Zaraz będzie (albo nie),tak nakombinowałem w procesie konwersji że 46s. filmu zajmuje...1,21Gb YT nie dał rady tego przyjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No i jest w wersji Hd nawet...ostatnie dziecko,nawet nie znam jeszcze jego możliwości.Taki mix popera ,walk dogy i jerka,można nim przede wszystkim...chlapać,podskakiwać,przytapiać i co tam się uda wydobyć kijem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dupa ze mnie a nie jutuber,ale jakoś się udało... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi