spinnerman Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Konkret praca. Lusterko w opadzie prima sort. Bardzo dobre wyważenie woblera. Fajnie, że pokazujesz wszystko na filmach, co świadczy, że masz pojęcie i wiesz co robisz. Tak trzymaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Dzięki,to mniód na me uszy. ..jeszcze kilka plenerowych fotek... Edytowane 31 Marca 2016 przez Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) ..i jeszcze fotka nosidełka do moich pull baitów. Edytowane 31 Marca 2016 przez Sebalos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Fota z pullem bomba :-D tylko napis na ogonie nie ładny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zrobisz ogony będzie ładny ,bez napisu...a może moje logo wrzucisz na gumiaka??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Własnie że miało być logo :-D ale myślałem o swoim, ale trzeba dojść do kompromisu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To dajcie moje PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnie malowanie przed wiosennymi wypadami i takie tam sobie namazałem.Old pike i płotka,w wersji dżerk Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Sebalos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) A tu zestaw na jerbaitową wyprawę naSyrsan. [/url] Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Sebalos 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bardzo mi się podobają twoje jerki, masz do tego dryg. Bomba praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Póki chwila czasu,to jeszcze White Lady,nieskończona co prawda.Biały perlaż , jakieś brokaty i czorny ogon,zjawa jak się patrzy. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Sebalos 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Bombowa praca!Czy jest szansa na podkupienie przynajmniej jednego pullbaita z ogonem twistera przed majem? Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Niestety,w tym okienku transferowym już nie,jesienną partię zaczynam w czerwcu ,jak coś priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) szkoda wielka. czegoś takiego właśnie szukałem na wyjazd majowy. gdyby coś zostało, jakaś transakcja nie doszłaby do skutku, etc., daj proszę znać. Ewentualnie, gdyby ktoś z nabywców chciał sprzedać, też chętnie odkupię :-) Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A ja wrzucę testy z lotności Pullbaita od Seby ;-) Niestety woda za ciemna żeby prace pokazać, ale jest zacna :-D https://youtu.be/oaMzkuzOPEE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajnie lata z tego zilka,tylko straszna pała z tego kija Coś mi się wydaje ze Xzoga by się przydała i to dycha od razu. A dasz radę cały dzionek takimi klocami miotać ,nie chodzi mi o obecną formę ,tak w sezonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Kij kosztował całe 95 zł :-D dlatego jestem zadowolony ;-) Sprawdze od 1 mają bo najmniejsza przyneta ma jakoś 19 cm :-D ale myślę że się da ;-) Czym ta Xzoga zrobi mi na plus? :-D Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Przyjedziesz ,pomacasz,rzucisz kilka razy i będziesz wiedział sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Radek będziesz trendi mając xzoge Seba a "takimi klocami" co masz na myśli?Jaka waga? Czasami się zastanawiam czy to babskie forum czy tu są jednak faceci Kuzwa kołowrotek musi kosztować trylion zł i byc mega lekki, to samo wędka. A przynęta powyżej 70g to już klocek Jak komuś brakuje pary to proponuję zjeść beczkę kapusty PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jak komuś brakuje pary to proponuję zjeść beczkę kapusty PozdrMI koniecznie popić Monsterem Maciej, ile Twoje swimy: Płotylla i Trotylla będą ważyć (ważą) ? Seba, Albino Red Eye Tail- MUSZEM mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Slawek nie wiem. Przypomnij się jutro to zważę płocie. Jakieś 75g chyba, tak mi sie wydaje. A trout pewnie z 240-280g, zobaczymy. Poczekaj aż zobaczysz kolejnego swima, tego dopiero będziesz chciał mieć każdy jeżdżący do Szwecji zresztą też Do Trouta już znalazłem kijek w stanach, wysyłka 3dni więc jak tylko będzie na ukończeniu to klikam "Buy" oni tam nie mają problemów z ciężkimi przynetami jak nasi tak, mam w planie nim łowić z ręki. Właśnie siedzę w modelarni i zapycham koszyk dodatkami do Soft plastików. Za tydzień będą u mnie. Płoć ma już nową fajną pletwe. Zostało mi tylko ogarniecie mikrofali i można jechać z koksem. Zawiesilem na kilka miesięcy przyjmowanie zamówień bo trzeba coś porobić dla siebie i pokonczyc kilka projektów PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Seba, Albino Red Eye Tail- MUSZEM mieć! Coś wymyślimy,na razie jest jeden,muszę mieć jakąś przewagę na Syrsan (przynajmniej wizualną) . Nazwa zaj...sta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Radek będziesz trendi mając xzoge Seba a "takimi klocami" co masz na myśli?Jaka waga? Czasami się zastanawiam czy to babskie forum czy tu są jednak faceci Kuzwa kołowrotek musi kosztować trylion zł i byc mega lekki, to samo wędka. A przynęta powyżej 70g to już klocek Jak komuś brakuje pary to proponuję zjeść beczkę kapusty PozdrMMaćku nie wiem po co ta spina ;-) W Polsce są inne realia jak za granicami, jak idę z Jerkiem/Pullbaitem na testy to ludzie patrzą jak na idiotę a wędkarze pukaja się w głowe że wabie tej wielkości i tak gówno złowisz ;-) takie są realia w bezrybnych wodach :-) U nas przyneta 110 gram to kloc i nic tego nie zmieni :-) Proponuje wątek Sebie zostawić do działania :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Radek tym samym ludziom puła opada na beton jak się dowiadują,że jednak w na pozór bezrybnej wodzie tak duża przynęta otwiera wodę i np. 107 cm wyjeżdża z wody.Ich zdziwienie -bezcenne :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Radkowy klocek,po wyjęciu z suszarki... Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Sebalos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi