Skocz do zawartości

Seba lures

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda wielka. czegoś takiego właśnie szukałem na wyjazd majowy.

gdyby coś zostało, jakaś transakcja nie doszłaby do skutku, etc., daj proszę znać.

Ewentualnie, gdyby ktoś z nabywców chciał sprzedać, też chętnie odkupię :-)

Edytowane przez croock

Radek będziesz trendi mając xzoge :D

Seba a "takimi klocami" co masz na myśli?

Jaka waga?

Czasami się zastanawiam czy to babskie forum czy tu są jednak faceci :)

Kuzwa kołowrotek musi kosztować trylion zł i byc mega lekki, to samo wędka. A przynęta powyżej 70g to już klocek :D

Jak komuś brakuje pary to proponuję zjeść beczkę kapusty :)

Pozdr

M

• Like 2

Slawek nie wiem. Przypomnij się jutro to zważę płocie. Jakieś 75g chyba, tak mi sie wydaje. A trout pewnie z 240-280g, zobaczymy. Poczekaj aż zobaczysz kolejnego swima, tego dopiero będziesz chciał mieć :) każdy jeżdżący do Szwecji zresztą też :D

Do Trouta już znalazłem kijek w stanach, wysyłka 3dni więc jak tylko będzie na ukończeniu to klikam "Buy" :D oni tam nie mają problemów z ciężkimi przynetami jak nasi :D tak, mam w planie nim łowić z ręki.

Właśnie siedzę w modelarni i zapycham koszyk dodatkami do Soft plastików. Za tydzień będą u mnie. Płoć ma już nową fajną pletwe. Zostało mi tylko ogarniecie mikrofali i można jechać z koksem.

Zawiesilem na kilka miesięcy przyjmowanie zamówień bo trzeba coś porobić dla siebie i pokonczyc kilka projektów :)

Pozdr

M

Radek będziesz trendi mając xzoge :D

Seba a "takimi klocami" co masz na myśli?

Jaka waga?

Czasami się zastanawiam czy to babskie forum czy tu są jednak faceci :)

Kuzwa kołowrotek musi kosztować trylion zł i byc mega lekki, to samo wędka. A przynęta powyżej 70g to już klocek :D

Jak komuś brakuje pary to proponuję zjeść beczkę kapusty :)

Pozdr

M

Maćku nie wiem po co ta spina ;-)

W Polsce są inne realia jak za granicami, jak idę z Jerkiem/Pullbaitem na testy to ludzie patrzą jak na idiotę a wędkarze pukaja się w głowe że wabie tej wielkości i tak gówno złowisz ;-) takie są realia w bezrybnych wodach :-)

U nas przyneta 110 gram to kloc i nic tego nie zmieni :-)

Proponuje wątek Sebie zostawić do działania :-D