radmac5 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam kolegów Zachęcam do dzielenia się informacjami co się dzieje nad woda … oczywiście wszelakie zdjęcia mile widziane J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 7 lipca - 2 godziny (18-20)- zero bran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 jeszcze jedno Czy na kanale elblaskim i jagielońskim kolego łowi, będę około 15.07 w tych okolicach może jakieś sprawdzone miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 nie mam - zawsze chodze " na pałe" - wszedzie gdzie sie da byle w domu nie dzieciec przed tv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 MIejscówki pachną rybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 nie mam - zawsze chodze " na pałe" - wszedzie gdzie sie da byle w domu nie dzieciec przed tv Dobrze to miejscowych pomęczę, może coś wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 miejscowi pojadą standardem: na okonia to nowakowo , na białą rybe to tzw ciepla , a na szczupaka to pewnie rzeka elblag za oczyszczalnia ... mi w tych miejscach ryba niestety nie dala sie zlapac ... no ale moze ja za cieki w uszach jestem ps. pochwal sie na forum gdzie byles i co zlapales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 MIejscówki pachną rybką ryba jest a miejsca naprawde sliczne ...i dlatego warto przyjechac w tutejsze okolice ... prawdziwy poligon wedkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 miejscowi pojadą standardem: na okonia to nowakowo , na białą rybe to tzw ciepla , a na szczupaka to pewnie rzeka elblag za oczyszczalnia ... mi w tych miejscach ryba niestety nie dala sie zlapac ... no ale moze ja za cieki w uszach jestem ps. pochwal sie na forum gdzie byles i co zlapales Baza to Nowakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 dzisiaj bylem w "bazie" brania zerowe- rozmawialem z miejscowymi - wszyscy narzekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Wybieram się na kilka dni nad drużno.Ale łódkę trzeba w miarę szybko zdać więc zostanie mi jeszcze trochę czasu pod koniec dnia na spinning z brzegu.Czy polecacie rz. Elbląg, najlepiej miejski odcinek na sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Zdaje się, ze legalnie tam juz łowić w tym roku nie można. Na Tynie i Fiszewce musisz dokupić dodatkowe pozwolenie. Najbliżej od bazy masz Balewke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Miejski odcinek rz.Elbląg to woda morska portowa, więc legalnie nie można spiningować od 15 września. Swoją drogą nikt tego zakazu tu nie pilnuje. Rzeka Balewka natomiast teraz może dać Ci więcej szczupaka niż Drużno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Tym razem przyducha. Ciekawe czy zalew tez dotknęła? https://m.info.elblag.pl/index.php?id=news_&wybrano=81101Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi