tomek_w Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Remku zabilem Ci serwer , ale ostatnio z braku czasu mało się udzielam, więc wykorzystałem swoje miejsce Miłego ogladania . Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Widze Tomku ze jednak byles z Jedrusiem w Basniowej Krainie Pstraga i Kochajacych Zab . Chlopaki zupelnie ocipieja [ w przenosni i doslownie ] . Piekne Dziekuje za te zdiecia ...och !!! ach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jurku ciesze sie ze sie podobalo mam nadzieje , ze nie znudziles sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Na tym dziwie polega ta Milosc , TO sie nigdy nie nudzi....mam na mysli przyrode , przygode i wedkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Piękne krajobrazy, świetne zdjęcia i ślicznie ubarwione pstrągi. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 rewelacyjne zdjecia i ryby !Gratuluje Pozdrawiamwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ten post to raczej w Wiesci znad Wody przydala by sie tez Galeria.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Cudowna wyprawa :)Ciekaw jestem w jakich górach rozgrywa się akcja ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 @Tomek_W SZACUNEK PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 super. Tylko, czy z każdym maluszkiem trzeba sobie fotki pstrykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tylko, czy z każdym maluszkiem trzeba sobie fotki pstrykać?Mi to nie przeszkadza. Ładne zdjęcia i napewno będą wspaniałą pamiątką po tej wyprawie. I każdy pstrąg zasługuje na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 super. Tylko, czy z każdym maluszkiem trzeba sobie fotki pstrykać?Dokładnie, zdjęcia z wyrośniętymi pstrągami wystarczą, by docenić kunszt łowców. Z tego materiału dałoby się zrobić rewelacyjną fotorelację i powiesić na stronie głównej, a nie na forum. Więcej, te zdjęcia z dołączoną pisemną relacją byłyby zapewne faworytem wiosennego konkursu... ----zewusklep wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ciesze sie , że niektórym się podobało <_< Pozostałych zapewniam , że nie z każdym pstrągiem sa zdjęcia , a tylko z niewielką ich częścią , sa w Polsce jeszcze takie łowiska gdzie przy dobrym miejscu moge wyjąc aparat , a kolega wykona dwa rzuty i mam pewność , że uda mi się zrobic zdjęcie , a jemu złowić ... Jescze jedno , niektórzy z was łowią bo lubia jeść ryby( tutaj akurat niewielu ), inni bo po prostu lubią to robić , a ja łowię dla przyjemności oraz dla fotografii , dla mnie wyprawa na ryby jest wtedy udana jak przywiozę ładne zdjecia , okazy oczywiście cieszą , ale ma ważniejsze hobby niż wędkarstwo ono jest na drugim miejscu. Od razu powiem , że wszystkie ujęcia wykonuje bardzo sprawnie i szybko , rybkę biorę tylko mokra reką i nigdy pod skrzela , więc gwarantuje , że mam 100%przeżywalności moich modeli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no qurcze... i zostaw chłopaków chwilę samych. Tomku i Andrzeju tylko pozazdrościć. Widzę, że tydzień różnicy i jednak lepsze miejsca zrobiły swoje. Nawet słoneczko nie przeszkadzało. Chyba w łykend (niedziela) zrobię małą poprawkę... Fotki pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 o tylko tak zrobię. Ja wczoraj spacerowałem nad Odrą i widziałem stada jazi - takich 40 cm - kilku chłopa próbowało je złowić, ale ryby zręcznie omijały przynęty ... widać coś innego im w głowach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jarku gdzies Ty widzial te stada jazi ja z Andrzejem zwidziłem większość popularnych lowisk wczoraj i za wyjatkiem ujścia ślęzy gdzie spławikowcy męczyli jazie to nigdzie ich nie było widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi