Skocz do zawartości

WYPRAWA

tomek_w

Rekomendowane odpowiedzi

super.

Tylko, czy z każdym maluszkiem trzeba sobie fotki pstrykać?

Dokładnie, zdjęcia z wyrośniętymi pstrągami wystarczą, by docenić kunszt łowców.

Z tego materiału dałoby się zrobić rewelacyjną fotorelację i powiesić na stronie głównej, a nie na forum. Więcej, te zdjęcia z dołączoną pisemną relacją byłyby zapewne faworytem wiosennego konkursu...

----

zewu

sklep wędkarski

Ciesze sie , że niektórym się podobało <_<

Pozostałych zapewniam , że nie z każdym pstrągiem sa zdjęcia , a tylko z niewielką ich częścią , sa w Polsce jeszcze takie łowiska gdzie przy dobrym miejscu moge wyjąc aparat , a kolega wykona dwa rzuty i mam pewność , że uda mi się zrobic zdjęcie , a jemu złowić ...

Jescze jedno , niektórzy z was łowią bo lubia jeść ryby( tutaj akurat niewielu :mellow: ), inni bo po prostu lubią to robić , a ja łowię dla przyjemności oraz dla fotografii , dla mnie wyprawa na ryby jest wtedy udana jak przywiozę ładne zdjecia , okazy oczywiście cieszą , ale ma ważniejsze hobby niż wędkarstwo ono jest na drugim miejscu. Od razu powiem , że wszystkie ujęcia wykonuje bardzo sprawnie i szybko , rybkę biorę tylko mokra reką i nigdy pod skrzela , więc gwarantuje , że mam 100%przeżywalności moich modeli:)

no qurcze... i zostaw chłopaków chwilę samych. Tomku i Andrzeju tylko pozazdrościć. Widzę, że tydzień różnicy i jednak lepsze miejsca zrobiły swoje. Nawet słoneczko nie przeszkadzało.

Chyba w łykend (niedziela) zrobię małą poprawkę...

Fotki pierwsza klasa.