Rajfel Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 "Dobrze ze chociaż wjazd na dożynki w Trzebiatowie był free...mojej przyjaciółce nie mieściło się w głowie aby płacić za możliwość zakupów "Oj tam , oj tam czepiasz się Grzegorz , a jakbyś zaprosił Ją do do kina to przecież tez nie za free. A kupować przecież nie musiała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Super. Żałuję, że mnie tam nie było...Może organizator w przyszłości wybierze bardziej centralną Polskę, bo z południa to oprócz urlopowiczów chyba nikt się nie zdecydował pojechać.Na ten przykład w mieście Łodzi? Sądzę, że taniej niż w stolicy a i autostrady jakieś tam prowadzą.Dzięki za relację. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dziękuję Danielowi za zorganizowanie tak wyśmienitej imprezy Poznać was wszystkich zobaczyć te cacuszka jakie wykonujecie bezcenne..Liczę na kolejną edycję targów z pewnością i tam mnie nie zabraknie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 "Dobrze ze chociaż wjazd na dożynki w Trzebiatowie był free...mojej przyjaciółce nie mieściło się w głowie aby płacić za możliwość zakupów "Oj tam , oj tam czepiasz się Grzegorz , a jakbyś zaprosił Ją do do kina to przecież tez nie za free. A kupować przecież nie musiała. Chciał bym tylko abyś wytłumaczył koleżance że to nie było targowisko z marchewkami ani galeria handlowa tylko targi rękodzieła i nikt nie przymuszał do zakupów można było tylko pospacerować i pooglądać jakie to umiejętności maja wystawcy czy tez obejrzeć pokazy przez nich wykonywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Już jestem w domu, i czuję już niedosyt tych fajnych rozmów, fajnych spotkań, super ekipy, a przedewszystkim LEGENDY POLSKIEGO RĘKODZIEŁA, jaką reprezentują chłopaki ! Dzięki Danielowi, i nam wystawcą, udało się osiągnąć coś, czego do tej pory nie mógł zrobić nikt inny ! Pozdrawiam Piotr Sibrecht (WOSI Handmade Lures) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nope, ma srebrne chromowe paski na perle Za kogo Ty mnie masz, wobler bez pasków?! No proszę Cię....Potwierdzam, mają paski! A dzisiaj wraz z kolegą jednogłośnie stwierdziliśmy że wobki Piotrka są jednymi z ładniejszych jakie ostatnio widzieliśmy. Moje bolenie już ostrzą zeby na nie. A co do targów, było bardzo fajnie. Poznałem sporo ludzi których wcześniej widziałem tylko na zdjęciach. Fantastyczne uczucie, z niektórymi miało się wrażenie jak byśmy się już długo i dobrze znali...a to było pierwsze spotkanie. Rozczarowany byłem trochę ilością odwiedzających...tak czy siak impreza udana. Za rok jeśli będzie druga edycja zapewne będę starał się wystąpić jako wystawca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Impreza była rewelacyjna! Daniel, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Bardzo fajnie było spotkać się na żywo i pogadać z kolegami po fachu. Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność spędzić czas i porozmawiać oraz za świetną atmosferę. Do następnego spotkania! Za chwilę wrzucę kilka zdjęć, tylko się z nimi uporam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Właśnie dotarłem do domu, jednak jestem tak zjechany że dziś już nic nie ogarnę.W tym tygodniu przygotuję podsumowanie, a teraz powiem krótko:Warto było przejechać te kilometry, możliwość spotkania tylu znakomitości "Polskiego Rękodzieła" jest bezcenna.Dziękuję Danielowi za zaproszenie na wspaniałą imprezę, zmierzył się on z wielkim przedsięwzięciem i pokazał że można 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Impreza była super!!! Poznałem bardzo dużo fajnych osób z forum. Na prawdę było warto przejechać te 700km Za rok znowu zawitam ze swoimi woblerami, a teraz uciekam bo czeka mnie 13h podróż kochanym PKS-em... Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2015 przez Wil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Targi,targi i po targach Super impreza, super ludzie a poziom wykonania przynęt bardzo wysoki. Brawo Daniel !!!Za odwagę,wytrwałość i wiarę w sukces!Pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieję, że będzie więcej takich okazji do spotkań.Brawa dla Milupy za relacje na żywo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Edytowane 20 Września 2015 przez Woblery TG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Piotrek- kawał roboty odwaliłeś. Dzięki. Gratulacje również dla organizatora i oczywiście wystawców PIĘKNA SPRAWA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Pierwsze wnioski po targach już mam, na przyszłość biorę telefon z androidem bo tapatalk na windows phona to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 My się jeszcze turlamy do gniazda- korek na A1 ;/ Wolałbym zostać kilka dni dłużej bo atmosfera super a miejsce bardzo malownicze, przy następnej okazji inaczej taki wyjazd zorganizuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 A i moja ekipa wymyśliła slogan, który ma mi pomóc dotrzeć do tzw. szerokiego odbiorcy: "Piotr Prażmowski- rosówy z gnojówy" ... sukces murowany 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Chciałbym wszystkim podziękować. To były naprawdę świetnie spędzone dni. Za rok na pewno powtórka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Hej Panowie miło było was poznać,kto nie był niech żałuję, te targi to bezcenne doświadczenie:) Edytowane 21 Września 2015 przez adashhh 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam, targi targi i po targach , ale warto było gnać te 700km, poznać masę fajnych ludzi. Brawo Daniel kawał dobrej roboty odwaliłeś , powiem tak niech żałują Ci co nie byli , i do następnej edycji . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Targi z bliska: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 O kurcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Aha na szybko moje spostrzezenie. Za rok koniecznie muszą/musimy zabukować się w jednym miejscu hotelowym! Będzie wiecej czasu i sposobnosci do pogaduchy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Super imprezka , było tak jak powinno być ciepło i rodzinnie . a o wygrane losy w moim konkursie : Edytowane 21 Września 2015 przez Piotr Lipiec 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Te numery telefonow i adresy to trzeba bylo zamazac Ja tam bym nie byl zadowolony jakby ktos moj adres lub numer podawal publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 no może masz i rację 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi