Skocz do zawartości

Targi rękodziela wędkarskiego - Mrzeżyno 18-20 wrzesień 2015

Rekomendowane odpowiedzi

"Dobrze ze chociaż wjazd na dożynki w Trzebiatowie był free...mojej przyjaciółce nie mieściło się w głowie aby płacić za możliwość zakupów "

Oj tam , oj tam czepiasz się Grzegorz , a jakbyś zaprosił Ją  do do kina to przecież tez nie za free. A kupować przecież  nie musiała. :lol:

• Like 2

Super. Żałuję, że mnie tam nie było...

Może organizator w przyszłości wybierze bardziej centralną Polskę, bo z południa to oprócz urlopowiczów chyba nikt się nie zdecydował pojechać.

Na ten przykład w mieście Łodzi? Sądzę, że taniej niż w stolicy a i autostrady jakieś tam prowadzą.

Dzięki za relację.

• Like 5

"Dobrze ze chociaż wjazd na dożynki w Trzebiatowie był free...mojej przyjaciółce nie mieściło się w głowie aby płacić za możliwość zakupów "

Oj tam , oj tam czepiasz się Grzegorz , a jakbyś zaprosił Ją  do do kina to przecież tez nie za free. A kupować przecież  nie musiała. :lol:

Chciał bym tylko abyś wytłumaczył koleżance ;)  że to nie było targowisko z marchewkami ani galeria handlowa tylko targi rękodzieła i nikt nie przymuszał do zakupów można było tylko pospacerować i pooglądać jakie to umiejętności maja wystawcy czy tez obejrzeć pokazy przez nich wykonywane.

Już jestem w domu, i czuję już niedosyt tych fajnych rozmów, fajnych spotkań, super ekipy, a przedewszystkim LEGENDY POLSKIEGO RĘKODZIEŁA, jaką reprezentują chłopaki ! Dzięki Danielowi, i nam wystawcą, udało się osiągnąć coś, czego do tej pory nie mógł zrobić nikt inny ! Pozdrawiam Piotr Sibrecht (WOSI Handmade Lures)

• Like 3

Nope, ma srebrne chromowe paski na perle ;) Za kogo Ty mnie masz, wobler bez pasków?! No proszę Cię....

Potwierdzam, mają paski! A dzisiaj wraz z kolegą jednogłośnie stwierdziliśmy że wobki Piotrka są jednymi z ładniejszych jakie ostatnio widzieliśmy. Moje bolenie już ostrzą zeby na nie.

A co do targów, było bardzo fajnie. Poznałem sporo ludzi których wcześniej widziałem tylko na zdjęciach. Fantastyczne uczucie, z niektórymi miało się wrażenie jak byśmy się już długo i dobrze znali...a to było pierwsze spotkanie. Rozczarowany byłem trochę ilością odwiedzających...tak czy siak impreza udana.

Za rok jeśli będzie druga edycja zapewne będę starał się wystąpić jako wystawca.

• Like 2

Impreza była rewelacyjna! Daniel, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Bardzo fajnie było spotkać się na żywo i pogadać z kolegami po fachu. Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność spędzić czas i porozmawiać oraz za świetną atmosferę. Do następnego spotkania!

Za chwilę wrzucę kilka zdjęć, tylko się z nimi uporam.

• Like 2

Właśnie dotarłem do domu, jednak jestem tak zjechany że dziś już nic nie ogarnę.

W tym tygodniu przygotuję podsumowanie, a teraz powiem krótko:

Warto było przejechać te kilometry, możliwość spotkania tylu znakomitości "Polskiego Rękodzieła" jest bezcenna.

Dziękuję Danielowi za zaproszenie na wspaniałą imprezę, zmierzył się on z wielkim przedsięwzięciem i pokazał że można :)

• Like 6

Impreza była super!!! Poznałem bardzo dużo fajnych osób z forum. Na prawdę było warto przejechać te 700km :) Za rok znowu zawitam ze swoimi woblerami, a teraz uciekam bo czeka mnie 13h podróż kochanym PKS-em... :P

Pozdrawiam

Edytowane przez Wil
  • Like 3

Targi,targi i po targach :) Super impreza, super ludzie a poziom wykonania przynęt bardzo wysoki. Brawo Daniel !!!Za odwagę,wytrwałość i wiarę w sukces!

Pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieję, że będzie więcej takich okazji do spotkań.

Brawa dla Milupy za relacje na żywo :)  

• Like 4