Novis Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jacek SzrajnertMa swoje miejsce również na fbTa sama osoba która wytwarza lodzie aluminiowe Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka No właśnie. Jacek nie jest osobą, która udziela się na forach wszelakich. Hm, się znamy troszkę. To, co przedstawił w Mrzeżynie, to ułamek Jego możliwości. Buduje też (jak wspomniano) łodzie aluminiowe. To skromny, zdolny gość. Nie będę więcej o Nim mówił, bo być może sobie tego nie życzy. Na wodzie jest perfekcjonistą i doskonale czuje się w towarzystwie swojego długoletniego przyjaciela, Roberta Taszarka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Super wrażenie robiły przynęty Roberta Bogucińskiego - Szukarek, małe ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Hej ... w domu byłem Uderz w stół itd......... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Byli też goście zagraniczni ty stoisko Mathew G. Hauge który zaprezentował nam swoje przynęty podlodowe, jigi, woblery trolingowe jak również miał ze sobą akcesoria do produkcji woblerów ( stery i oczy ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Powoli dodaję kolejne foty, filmiki ... Znajdziecie je u mnie na facebooku: zapraszam do polubienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Człowiek z żelaza, a nie bo dwóch Spotkanie Igora z Piotrkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kilka fotek ze stoiska Igora Eleganckie sakwy do paska Pokazywane już wcześniej Kitki "Irokezy" Tu dla porównania najmniejsza i największa wahadłówka jaką znalazłem u Igora Goście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Fajnie było pogadać z kolegą po fachu:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dzięki wielkie Piotrek za fotki!!!! Ja aparat zabrałem ale karta została w lapku domowym kuna. Mam coś w tel ale widzę, że na Twoich jest wszystko co trzeba jeszcze raz dziekuję!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Widzę, że na ostatnim i Maro znalazł się z Szymkiem ... sorry Szymonem .. chłopaki ze skarbówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Remek ale że Ciebie nie było ? no no no ... PS +5 do zajebistości dla mnie za to że odpinałem Wasz baner i wracałem się po niego by przekazać Rudiemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) [Bardzo dziękuję wszystkim, za każdą minutkę rozmowy, za każdą chwilkę w podróży, jestem dumny ze dane było mi Was poznać.Nie pytaj przyjacielu o drugą edycję, bo jeśli ze mną byłeś to wieszto oczywiste,.................. Edytowane 23 Września 2015 przez danielg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam Wszystkich.Aby uciąć jakiekolwiek spekulacje muszę Wam się przyznać.2 Targi Rękodzieła Wędkarskiego będą na pewno....Termin już jest 19-21 sierpień 2016.Miasto już jest, rozmowy trwają. Jest to piękne miasteczko nadmorskie, bardzo znane, z ogromną bazą turystyczną, dobrymi cenami noclegowymi oraz dużą bazą atrakcji dla Waszych rodzin.Analiza tej edycji pokazała, że tak na prawdę wiele czynników o których mówiło się wcześniej nie znalazła odzwierciedlenia w 1 edycji imprezy. Jako organizator wiem najlepiej kto przyjechał, z jakiego zakątka Polski.Najważniejsze założenia: klimatyczna, rodzinna atmosfera, wypoczynek i integracja, rodzinne spędzanie czasu, integracja i zaprzyjaźnienie naszych rodzin do rodzinnego wypoczynku z tematyką wędkarska, edukacja, klimat nie do podrobienia. Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze.Zaufajcie mi i tym razem, bo to zrobiliśmy jest potwierdzeniem że najlepsi menagerowie mogą się mylić, i człowiek to nie tylko liczba ale wartość. Zapominacie o tym Panowie menagerowie. Tym razem dopiero będzie moc.PozdrawiamDaniel Grombik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Szkoda, że nie można by było zorganizować takich pięknych targów np. w centralnej Polsce, myślę, że byłoby każdemu łatwiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Organizatorowi raczej nie:)Fajnie Daniel, że działasz tak szybko z drugą edycją to ważne!Rodzinna atmosfera tych targów to duża wartość dało się to odczuć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Moja rodzina już zapowiedziała że jedzie na II edycję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na drugą edycje możesz także liczyć na mnie.Wrażenie z pierwszej jest jak najbardziej pozytywne.Cel który postawiłem, czyli prezentacja wykonania i wielkości moich przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Remek ale że Ciebie nie było ? no no no ... PS +5 do zajebistości dla mnie za to że odpinałem Wasz baner i wracałem się po niego by przekazać Rudiemu Mnie nie było i moje wku... sięgało zenitu jak wrzucaiście zdjęcia ... Siedziałem całą sobotę i niedzielę wyczekując kolejnych zdjęć. Daniel BRAWO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Termin już jest 19-21 sierpień 2016. .... Danielu przemyśl na spokojnie ten termin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Termin już jest 19-21 sierpień 2016. .... Danielu przemyśl na spokojnie ten termin.Przyłączam się do stwierdzenia Sambora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mi osobiście niestety termin nie odpowiada Nie ukrywam że z miłą chęcią chciałbym pojawić się na 2 edycji ale nie w terminie wakacyjnym .. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mrzeżyno to miejscowość stricte turystyczna. Przesunięcie terminu na sezon wakacyjny wydaje się przemyślanym posunięciem. Z ulicy ludzie nie przyjdą bo ile osób zainteresują targi w dwu tysięcznym miasteczku? A w sierpniu są turyści z całej Polski i taka impreza może ich zainteresować, chociażby jako ciekawostka, odskocznia od leżenia na plaży albo siedzenia przy smażalni ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Robert, przebywałeś kiedyś w upalne lato na hali sportowej, na której jest c.a. 300 osób (i to nie jest tłum)? W takim terminie wystawcy, harując po 10 godzin, popadają jak muchy, hala wali łojem ludu pracującego miast i wsi (około połowy imprezy dochodzi przetrawiona gorzała), a klienci przebiegają świńskim kłusem przez stoiska, żeby jak najszybciej wyjść z tego gorąca i smrodu na świeże powietrze i zimne piwko- widziałem to na imprezach z tzw. górnej półki (niewędkarskich). A to tylko jeden z argumentów przeciw.Kwiecień moim zdaniem byłby idealny, każdy ma już z tyłu głowy rozpoczęcie sezonu szczupakowego i zbroi się na potęgę. W takim czasie warto jest zaoferować koledze po kiju alternatywę dla firmowych przynęt bo każdy z nas dobrze wie ile "za dużo" forsy ładuje się od marca do maja w zapasy, które leżą często do następnego maja i parcieją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Piter ująłeś to idealnie Na targach w sobotę zaświeciło słońce ja i mnie odwiedzający klienci dosłownie zalaliśmy się potem. Kwiecień idealny czas na takowe targi nawet z racji tego że sezon wędkarski dopiero się rozkręca. No ale ... niestety nie my tu ustalamy terminy my możemy jedynie się podporządkować. Jestem za Kwietniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Panowie do pogodzenia są dwie sprawy związane z terminem targów: komfort (kwiecień) oraz zwiedzający (lipiec, sierpień). Z jednej strony chłodniejsze dni będą lepsze pod względem przebywania w hali, ale z drugiej strony chyba nie chcecie kisić się we własnym towarzystwie, bo nie tylko po to są targi, dobrze by było gdyby ktoś odwiedził wystawiających . W okresie urlopowym jest szansa, że pojawi się więcej klientów, ale tak jak napisał Piotrek problem może być z komfortem spędzenia wielu godzin w hali. Jak to pogodzić? O to jest zadanie dla Daniela, bo chęci Jemu nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi