danielg Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 50% RABATU NA NOCLEGI DLA GOŚCI NASZYCH TARGÓW. Kochani przypominam że w dniach 18-20 wrzesnia 2015r goście naszych targów będą mogli skorzystać z rabatu 50% na noclegi.- a w niektórych z możliwością przedłużenia pobytu na promocyjnych warunkach. Ponadto każdy gość targów otrzyma bon-kupon rabatowy z wykazem atrakcji za 50% w naszej okolicy. Cały czas rośnie liczba atrakcji z których będziecie mogli skorzystać. Do tego przypominam o 2-dniowym darmowym festynie rodzinnym z wieloma atrakcjami dla dzieci. Wszystko dla Was abyście poczuli się u Nas wyjątkowo. AAAA NAJWAŻNIEJSZE-możliwość osobistego poznania i rozmowy z naszymi wystawcami, do tego pokazy, konferencje i warsztaty rękodzieło. Wszystko w jednym miejscu. Zabawa i satysfakcja gwarantowana. Wasze rodziny wrócą od nas wypoczęte i zadowolone. Tym razem każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie. Wy, Wasze zony i dzieciaczki zrozumieja, że w wędkarstwie mamy mnóstwo wartościowych rzeczyPokażmy wszystkim na co Nas stać. Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) ZAPRASZAM PRZYJACIELE Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez danielg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jeden minusik. W tematyce targów jest: - trofea wędkarskie i preparowanie ryb; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Trzymam kciuki Daniel robisz dobra robotę dla nas wszystkich!Dzięki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jeden minusik. W tematyce targów jest: - trofea wędkarskie i preparowanie ryb; Oj już tam czepiasz się szczegółów, a może to trofea dorszy z Carrefoura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam Koledzy. Przyjmuję minusa za preparowanie ryb, niesmaczne ale to jednak sztuka.Na szczęście nikt się nie zglosił w tej kategorii.Wpisując w tematykę "Trofea Wędkarskie" - miałem na myśli nagrody dla wędkarzy, rzeżbione, klejone, kute itp. Bardzo Was proszę jak możecie mi pomóc zapraszać waszych znajomych, w kązdej sytuacji i w pogadankach będe bardzo wdzięczny.Zapraszam koledzy do zwiększenia aktywności w dyskusji tematu. Przedstawiam Wan nową wersję ulotki której 20 000sztuk pojedzie za tydzień w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dziękuje za zaproszenie niestety na ierwszej edycji nie dam rady się pojawić ani jako wystawca ani nawet jako zwiedzający Jednak liczę na to że pierwsza edycja nie będzie ostatnią i zobaczymy się w następnym roku na drugiej edycji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 zapraszam do dyskusji.Kto będzie z nami w tym wyjątkowym czasie Podpisujcie post jęsli tez przyjedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zabieram rodzinę i kilku znajomych.Jak ktoś z okolic Oleśnicy albo z tej trasy chce się zabrać to mój znajomy ma 2 miejsca w samochodzie. Autko na LPG więc podróż tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 no to pięknie. Rewelacja.Czyli będzie nas dużo więcej. a jeszcze jednoUruchomiliśmy konkrs.Zostało bardzo mało czasu. Zrobiliście piękne foty i chcecie je pokazać większej publiczności w formie galerii.Zapraszam. więcej inormacji znajdziecie tutaj.http://targirekodzie...go.pl/polecane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Rok szkolny rozpoczęty. Jeszcze tylko 17 dni do targów rękodzieła wędkarskiego. Zapraszamy w imieniu organizatora. Wiemy, że Daniel bardzo ciężko pracuje by impreza dała Wam wiele przyjemności. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Może jakieś wspólne spotkanie z kolegami z forum? Jakieś piwko, cola w miłym towarzystwie? Ja będę w sobotę i niedzielę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Zapewne wybiorę się i ja, tylko nie wiem w który dzień. Chyba połączę wizytę z wypadem na Regę za jakąś rybką w ixy. Szkoda, że Buffa z Jerkbaita narazie nie będzie to moglibyśmy się łatwo rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dzisiaj załatwiłem wolny piątek i kwaterę, więc na 99,9% będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zróbmy małą listę, kto będzie na pewno niech się dopisuje do poniższej listy: 1- S4mo2- milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) 3-Piotrek Sukingaad + moja horda Edytowane 11 Września 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) 1- S4mo2- milupa3- Piotrek Sukingaad4- Manniek66 + prawdopodobnie Wasyl Edytowane 11 Września 2015 przez Manniek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiko1 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Witam KolegówJeśli ktoś z Was wybiera sie na targi i ma wolne miejsce w aucie proszę o info. Partycypuje w kosztach podróży.Pozdrawiam Norbert Edytowane 12 Września 2015 przez norbiko1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 U mnie jest komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 jadę z Poznania na targi, jeśli ktoś chce się zabrać, lub zabrać kogoś po drodze dzwonić pilnie na 661-029-096. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 HejkaJa już spakowany, jutro godz. 05:00 start i 9 dni w MRZEŻYNIE :D :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Rudi ciesze się że się zobaczymy Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja dziś zaczynam pakowanie, start w piątek nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 A ja zaraz wyruszam ok 650 km do celu , troszkę mojej twórczości zabieram więc będzie co obejrzeć , do zobaczenia na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Panowie ja już koło 9:00-9:40 będe na miejscu, może jakieś małe spotkanko przed Targami ? 661-029-096, to mój nr tel, można śmiało dzwonić, będę przez 2 dni w pensjonacie LIBRA. Pozdrawiam Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi