badtobone Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 jezeli jest ktos zakwaterowany w pensjonacie "Rubin" to bede w pokoju zarezerwowanym na nazwisko Sydoriak. Bede jutro rano w Mrzezynie :-) wyjazd zaraz po polnocy. Spokojnej drogi:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Na 90 procent, bede! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja kwaterę mam w Lidii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ja już jestem w Libra nastroje super pogoda dopisuje jutro po południu startujemy że stanowiskami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jestem w Rubinie od dzis przywitała nas piękna pogoda dzis spacery jutro ruszamy z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja z towarzystwem z kolei w Willi 3D. Przyjeżdżamy w sobotę rano i odsyłam molodzioż spać a ja idę stanowisko ogarniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piotrku to ja jestem naprzeciwko twojego lokum. Dzisiaj wielu twórców na tej ulicy spotkałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 No to super. Dogadamy się już na miejscu bo tak jak napisałem-wpadamy prosto z trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dotarłem właśnie do Mrzeżyna, za trochę ruszam szukać miejsca targów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Krótka wizyta w porcie i odrazu rzuca się w oczy reklama targów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Przygotowania trwają, wystawcy powoli zapełniają stoiska Kilku znajomych już jest 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Profeska, brawa dla Daniela za zaangażowanie i pracę u podstaw Propsy za zdjęcia na biężąco i czekamy na więcej (jeśli mi wolno wyrazić się w imieniu niemogących dotrzeć) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Będę się starał na bieżąco wrzucać choć mój Windows Phone rzuca kłody pod nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Super Milupa! Pozdrowienia dla Daniela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 My jeszcze w Warszawie. Kierowca dopije i powoli będziemy wychodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Targi się rozpoczęły, pierwsi zwiedzający już są Mamy stoiska naszych forumowiczów C.d.n 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Bardzo fajnie , że będzie fotorelacja na bieżąco dla tych co nie mogli dotrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Kolejne stoiska odwiedzone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Znalazłem ciekawe stoisko z ofertą dla chcących się wyróżniać.Mamy możliwość stworzenia własnego designu kołowrotków i nie tylko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Znalazłem ciekawe stoisko z ofertą dla chcących się wyróżniać. Mamy możliwość stworzenia własnego designu kołowrotków i nie tylko. WP_20150919_10_23_58_Pro.jpg Kto to taki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jacek Szrajnert Ma swoje miejsce również na fbTa sama osoba która wytwarza lodzie aluminiowe Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Kto to taki?Tak jak pisał Mifek robota Jacka Szrajnerta poniżej próbka możliwości, multik z 5 letnim stażem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja w robocie a Wy takie atrakcje macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z wizytą u Igora Olejnika Na pierwszym zdjęciu twórca z nowością sezonu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 oldstream nieziemskie te obrotóweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi