@slider@ Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ok. W takim razie będę czekał na oficjalną informację. Z czystej ciekawości zapytałem, ponieważ jestem ciekaw ile osób oglądających przybyło na targi o których było tak głośno od ponad roku(?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak to mawiają pierwsze koty za płoty. Fajnie, że powstała taka inicjatywa. Widać, że dużo pracy i wysiłku w to Daniel włożył. Godne podziwu, że pięknie zrealizował swój cel. Czekam na kolejne zdjęcia i ciekawostki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na samym losowaniu nagród było bardzo dużo osób... A bardzo dużo ludzi zostało wylosowanych a nie odebrało. Bardzo wielkie dzięki dla wystawców za ich gadżety na nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzień drugi rozpoczęty Stoisko forumowego @kali Darka Kalisty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kolejnym ciekawym stoiskiem jest oferta Bartey Fishing Art, gdzie znajdziemy piękną sztukę wędkarską 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Super Piotrek, dzieki za relacje online. Wiekszość wystawców z jerkbaita mam wrażenie fajnie zobaczyć na focie twarz człowieka którego przynety do tej pory ogląda się tylko w wątku "lure" na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzień drugi rozpoczętyWP_20150920_10_21_47_Pro.jpgStoisko forumowego @kali Darka Kalisty WP_20150920_10_00_14_Pro.jpgWP_20150920_10_11_28_Pro.jpgWP_20150920_10_00_32_Pro.jpgWP_20150920_10_08_34_Pro.jpgDareczku pięknie sobie to wszystko zorganizowałeś. Kibicuję Ci. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Jeszcze , jeszcze chcemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Rewelacja, bardzo żałuję, że nie mogłem przyjechać i własnoocznie pooglądać te precjoza Proszę o jeszcze więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Zdjęcia będą jeszcze. Mifek i Milupa zgrają z aparatów i wrzucamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Milupa serwer na jerku zapcha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie śmiało wrzucać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Fot nie mam, ale byłem chwilę, widziałem, pomacałem co trzeba...szacun dla organizatora, tak trzymać i czekamy na więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Nie miałem bardzo czasu pocykać fotek poza boksem, mogłem w prawdzie Rudiego stoisko sfotografować ale by się jeszcze czepił, że mu żonę podrywam Wieczorem jeszcze lukniemy co tam się udało dodatkowo obfocić a póki co mój dobytek. Edytowane 20 Września 2015 przez Piotrek Sukingaad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Piotr!! Ostatnie zdjęcie, górny rząd, 4 przynęta od prawej nie ma pasków!! No wiesz co. Nie liczy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @Piotrek .... love-bait .... taaaa ... piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Były też testy pracy przynęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Stoisko kolejnego forumowicza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Super sprawa. Bardzo fajnie się ogląda, szkoda że nie w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Świetnie, nasza inicjatywa, nasze produkty, nasi ludzie, chwalmy się bo mamy kim i czym . Ps. No i PLN-y zostają między Bugiem, a Odrą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Szczęśliwi Ci co mogli zobaczyć, pomacać i zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Piotr!! Ostatnie zdjęcie, górny rząd, 4 przynęta od prawej nie ma pasków!! No wiesz co. Nie liczy się Nope, ma srebrne chromowe paski na perle Za kogo Ty mnie masz, wobler bez pasków?! No proszę Cię.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Śmietanka polskiego hand made. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 To zdjęcie chciałem wstawić ale widzę dałeś rade już myknąć to z fejsa Dziękuję wszystkim za spotkanie atmosfera wśród wystawców i mediów wzorowa oby do następnego razu a nie tylko przed kompem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Szczęśliwi Ci co mogli zobaczyć, pomacać i zakupić Dobrze ze chociaż wjazd na dożynki w Trzebiatowie był free...mojej przyjaciółce nie mieściło się w głowie aby płacić za możliwość zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi