zetika16 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 no może masz i racjęFajna inicjatywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Migawki z targów Edytowane 21 Września 2015 przez Sambor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 .. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Kurcze, muszę sobie Waszych fotek pościągać bo moje wyszły kulawe jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie ma problemas Piter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Koledzy, dzięki wszystkim za super atmosferę. A w szczególności Danielowi, jego rodzinie i całej ekipie która czuwała nad nami abyśmy wszyscy byli zadowoleni. Niech żałują Ci którzy nie byli. Warto było.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dziś lub jutro ja coś wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Fajna impreza i okazja do poznania twórców. Szkoda tylko, że tak daleko ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A oto kilka moich fotek z targów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ciąg dalszy targów z bliska.Przebywanie w tym urokliwym kąciku sprawiło mi niewysłowioną przyjemność.Wojtek, cieszę się, że Cię poznałem oraz mam prośbę- reaktywuj swój wątek! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wojtka wobki wymiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 a jak ludzie? dojechało trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czy na przyszły rok zostaje lokalizacja Mrzeżyno? Wiadomo już coś w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czy na przyszły rok zostaje lokalizacja Mrzeżyno? Wiadomo już coś w tej kwestii? Oby za rok wybrali centrum Polski Na pewno frekwencja była by dużo większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Oby za rok wybrali centrum Polski Na pewno frekwencja była by dużo większa a poludnie Polski w rejonach gor lub Krakowa to juz wogole heeh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Super ogląda się wszystkie fotki i zaczynam odliczać czas do następnej edycji na której już nie może mnie zabraknąć. Szczere graty dla głównego organizatora i wszystkich wystawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Z informacji od Daniela termin przyszłorocznych targów to 19-21.08.2016 w jednej z nadmorskich miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ciekawi mnie czy przedstawiciele US-ego tam byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Hej ... w domu byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Z informacji od Daniela termin przyszłorocznych targów to 19-21.08.2016 w jednej z nadmorskich miejscowości.Może... Mielno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Takie okazy można było podziwiać na targach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ważne, że atrakcji nie zabrakło również dla całych rodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Targi z bliska. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Krótka migawka ze stoiska Jacka Szrajnerta Jacek mówi że żona jest z nim zawsze na rybach, tu prezentuje swoje zdjęcie na multiplikatorze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ciekawi mnie czy przedstawiciele US-ego tam byli?Oczywiście że tak. Jedna nawet ze mną przyjechała. Ale była prywatnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi