Krisu23 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, jutro jadę na śląsk. Ciężki czas nastał dla gumiarzy a do takich się zaliczam. Trza coś chycić, zostaje tylko okoń. Jak dla mnie na śląsku okoń to Paprocany. Więc, może ktoś jest z tych stron i mam dwa zasadnicze pytania. 1. Czy zbiornik jest rozmarznięty? 2. Czy rybaczówka działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witamczy ktoś cos łowi na tym zbiorniku????Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witamczy ktoś cos łowi na tym zbiorniku????DanekCześć!Ze względu na zbliżające się eliminacje do GP na 2014 r mam to samo pytanie.Czy ktoś z Was łowi na Paprocanach z łodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nastawiajcie sie na okonia, 5 miarowych to b.dobry wynik wiec szalu nie ma. Szczupaka miarowego rzadko sie wyciaga, sandacza tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 WitamTo gdzie w okregu katowickim mozna polowic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Niestety dochodzę do wniosku że chyba tylko w fish hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 W zasadzie to da się połowić ale tylko na Goczałkowicach nie będących w strukturach PZW.Polityka PZW doprowadzi w niedługim okresie czasu do tego, że chcąc połowić będzie trzeba wyjeżdżać poza granice naszego kraju.Na marginesie na Paprocanach gdyby pieniądze wszystkich członków kół Tyskich przeznaczyć na właściwe wędkarzom cele można by łowić do woli. Jednak prezes koła Tychy zafascynowany jest chociażby tym, że na spinningowych zawodach nad Dziećkowicami da się wyciągnąć kilka wzdręg na mikro przynęty. Budujące podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Polityka PZW doprowadzi w niedługim okresie czasu do tego, że chcąc połowić będzie trzeba wyjeżdżać poza granice naszego kraju.Obawiam się, że to już się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam i co ztymi paprocanami chodzi tam ktos. Bylem tam pare razy rano ale wyniki zadne (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Idzie tam coś złapać, idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Idzie złapać,ale chyba ospę wietrzną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wybieram się w środę 21.08 na łódkę może jest ktoś chętny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Alex to gdzie można coś złapać w naszym okręgu ?? bo widzę że jesteśmy sąsiadami ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Byłem tydzień temu na paprach, my z kolegą nic ale koleś w rybaczówce "pochwalił się" boleniem 70cm Jak zagadałem na co, pokazał mi slidera 10s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Też niestety widziałem jak wyciągali suma 72cm i odrazu do worka a ja miałem wsumie 3-4 brania na 3 dni rzucania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pierwszy tydzień sierpnia był dość udany, na 3 wyprawy, dwa "komplety" które dalej pływają , z tego jeden 55cm i 75cm w przeciągu godziny, wszystko z brzegu,z jednego miejsca.Ogólnie ten sezon jak dla mnie jest dość udany. Można dodać jeszcze ze ostatnio ktoś trafił bolka 80 cm z łódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po dwóch dniach na łódce same maluchy się lapaly. Szczupaki od 35-45 i sandacze max 45cm. Ale przynajmniej coś się działo. Oby jesień była lepsza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jeżeli prezes PZW Tychy ANDRZEJ DEPOWSKI będzie wpadał i akceptował pomysły zarybianiem tego bajora boleniem, to nic nie pozostanie członkom koła PZW Tychy, za te poronione decyzje "prezesa" wyszarpać go za te jego długie siwe włosy właśnie tak: Miłego ................. czochrania "prezesa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mi pod koniec sierpnia, na parę wypadów łódką, "złowiło" się parę rybek, szczupak 70+ , sumek 70 i taki większy 120cm, który już powalczył troszkę.I tak jak w tam tym roku nie mogłem złapać wymiarowego szczupaka(pierwszy w listopadzie), to w tym, już przestałem liczyć rybki ponad 50+Ryby "SOM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja tylko trafiam szczupaki takie od 40-48cm moze podrosna do przyszlego roku;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 a na jakie przynęty łowisz? ile cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Soft4play 9.5cm z główką 7g lub twistery około 10cm. Próbuje tez sliderkami 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Sliderami widziałem ze dość często ktoś tam rzuca, ale chyba tymi 10, a na te soft4 nic nigdy nie złapałem na paprach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 A ty na co lapiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 pudełek parę wiec dużo by pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi