loktok - cardiamu Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 U nas cisza, w sumie to przegoniły nas te stwory, ale na rybaczówce mówili że z nocy 3 sumy zwieziono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Bylismy dzisiaj w nocy na łódce na Paprach, zaatakowały nas jakieś zmutowane komary (miały 1-1,5 cm długości), może to były moskity choć te w Polsce chyba nie występują. A co najlepsze nie byliśmy w stanie im uciec, minn kota rozpędzała nas do 6 km/h te stwory leciały cały czas nad nami.od roku planuje nocny wypad na łódkę ale z mobilizacja ciężko a teraz czytając dodatkowo o tych uroczych komarzyskach to bylem dzis, przez 5 h jedno ugryzienie, za to opalanie na +wczoraj jeden miarowy szczupaczek i parę mniejszychteraz czekam mnie odwyk od paperek, chce w międzybrodzkich rejonach przysiedzieć> szczupaki 2014 eh zadanie wykonane, czas wrócić na paperki po tą metrówkę w końcu Edytowane 17 Lipca 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 jakies wieści znad wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jakieś nowości z Paprocan, ktoś był w tygodniu ? Wybieram się jutro lub w niedzielę od rana na łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 tez czekam na jakieś wieści, choć "detox" od paperek trwa w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja dzisiaj byłem od 8 do 10 na wysokim brzegu niestety bez kontaktu z rybą ;( i nie wygląda to dobrze , nawet dziadków grunciarzy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ktoś był przez weekend ??? Dzieje się coś ??? Oprócz komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Byłem z łodzi i z brzegu, widać w końcu pozytywne skutki sinicy na Paprocanach bo wszystkie komary chyba zdechły Co do brań to same sportowe sandacze wielkości nieco większej uklei w nocy było widać żerujące sumy ale z braniami raczej kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tydzień temu bylem na godzinkę wieczorem zerknąć czy może sandacze zmieniły się na miejscówkach, ale zapału starczyło tylko na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A połowiłeś coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tez czekam na jakieś wieści, choć "detox" od paperek trwa w najlepsze Ty lepiej @mansik pozostań na tym "detoxie" - ciekawe zdjęcia zobaczyliśmy.Bo metrową lochę na paprotach, to najpierw sam będziesz musiał wpuścić, wtedy będą szanse na jej złowienie . Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A połowiłeś coś ???nie, nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pozostaje nadzieja że coś się ruszy na jesień ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 I jak tam ruszylo sie cos?? Bo chce sie wybrac jutro czy lepiej zostac na kanapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 podobno woda "fajniejsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja byłem w niedzielę 17.08 i potwierdzam woda była już normalna. Co nie znaczy, że połowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 podbije Paprocański brzegowy bolek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 No no no gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mansik super bolek,widac już aktywne ryby? czy to gdzies z otchłani.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 dużo się działo na powierzchni, ale to tylko chwile czym zaczęło mocno wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mansik - Gratulację ! Widać i na Paprocanach można połowić bolenie nie musisz do Żywca jechać.Ja na chwilę Paprocany odpuszczam, przesiadłem się na inne zbiorniki. Jak się ruszą sandacze na Paprach to wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 zdziwiło mnie ze taka zielona woda nadal, a teraz znów ten wiatr, jakoś straciłem werwę żeby bawić się w wilka morskiego w taka pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ktoś był ostatnio ?ja w tygodniu skocze na mały rekonesans z moim UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 W niedzielę były zawody może ktoś da znać jak było ? Ja niestety nie załapałem się na wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jakiś czas temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi