świstak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) o tej porze roku najskuteczniejszą przynętą jak dla mnie był mały strimer bardzo leniwie prowadzony na muchuwce klasy 5 Od razu okazywało się żę w wodzie są jesze szczupaki Edytowane 8 Maja 2014 przez świstak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 sandacze są dość aktywne ostatnio na paperkach, pewnie do czerwca im przejdzie pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hm to kiepsko ja spróbuję koło 15.ostatnio bylem dwa razy troszkę później i kolo 16 zaczynało się coś dziać dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ostatnio bylem dwa razy troszkę później i kolo 16 zaczynało się coś dziać dopiero Byłem od 15-18 na wysokim brzegu - 3 szczupaczki max 45cm plus kilka nie zaciętych. Sporo wędkarzy i niestety jeden koło mnie złowił takiego max 55cm i już do wody nie wrócił ;( Następne podejście w niedziele na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Hm to kiepsko ja spróbuję koło 15.Pickok, pływaliście dzisiaj na łodzi we trzech? edit napisaliśmy w tym samym czasie, tak że nie było pytania Edytowane 8 Maja 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) na wysokim o tej porze w tak dość fajna pogode to pewnie hardcore, mi nigdy nie idzie jak mam widownie wiec unikam Edytowane 8 Maja 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 widnownia to mało powiedziane. Wędkarze stanowią pewnego rodzaju atrakcję którą wykorzystują "turyści" z centrum miasta aby zrobić sobie jakąś fajną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 no wlasnie, stresuje mnie to , nie chciałbym robić za gwiazdę na yt potem, nawiązując do filmu z metrowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 haha metrówka przyjacielu na wysokim Ci nie grozi no chyba że w najlepszym przypadku w dwóch kawałkach mam nadzieję że karpiarze już opuścili okolice tarliska i będzie można zapolować za czymś grubszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witajcie Ślązacy Jako że nigdy na śląsku i w moim ojczystym mieście gdzie mieszkałem 24 lata nigdy nie łowiłem , mam kilka pytań. Będę na urlopie w lipcu i chciałbym troszkę powędkować na Paprocanach Warto? Idąć brzegiem od strony rybaczówki , trafiając na dziką plaże można natrafić na grube pajki . Dookoła trzciny to wiadomo... Wujek złowil tam pajka 88cm kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 bedzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ciekawe czy wrócił do wody?? Co za prostackie komentarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 tam chyba jest czesc2 gdzie wróciła, ale komentarze sa dosc urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mnie to sie wydaje ze ta ryba to już na materie rozłozona,ale obym sie mylił.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hm, na Paprach byłem na łódce, po zawodach niedzielnych, jedno branie ,jeden wyjęty ,,śledzik" no i jeden przykrótkawy sumik - poza tym parę uderzeńpajków w drobnicę,jak na jedno popołudnie to troszkę się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ja dwie wyprawy straciłem, bo darzyłem do dotarcia do miejsc gdzie wydawało mi się ze będą stać i czekać jak zwykle, przy tym połowicznie obławiając miejsca gdzie się coś działo taka refleksja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Widziałem ten filmik kiedyś.Wątpie że ryba przeżyła po tak długim pobycie na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ten szczupak miał po prostu pecha, kiedy by nie wzioł i tak skończył by tak samo, sadzac po komentach , gdzyby to było po pierwszym maja to i tak by skończył na patelni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 fakt ze jego "odpłyniecie" nie wygląda optymistycznie, ale myślę ze dal rade, mogło być gorzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 fakt ze jego "odpłyniecie" nie wygląda optymistycznie, ale myślę ze dal rade, mogło być gorzej..Mansik, według mnie to jest trup.Najbardziej wku....ją mnie te śmiechy podczas tego "wypuszczania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 nie lubię się tak nakręcać, wiec wole tak nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Śmiechy to nic ale jak on rzucił tą rybę wody masakra aż. się dziwie że patykiem jej nie popycha.co za prymitywy. Ps na co on złapał szczupaka w kwietniu na kukurydze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Brak słów...ale takich prostaków nie brakuje.Nic ino wpier... tak,żeby jeden z drugim w stronę wody już nie spojrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ten filmik pokazuje mentalnosc niektorych wedkarzy "zabraklo 9 dni", "ja bym bral i do auta", Nie mowiac juz o tym ze na Paprocanach istnieje gorny wymiar ochronny. Szkoda slow :-( Ale za takie ryby powinny byc kary jak za wyciecie drzew (tam za 1 drzewo mozna dostac kilkadziesiat tys kary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) bylem na łódce z bratem, fala momentami za mocna, ale tylu brań dawno nie miałem, rzut za rzutem, tylko ze małe to, aż dziwne ze się wieszały + sumowo - sandaczowe przyłowy . Edytowane 10 Maja 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi