admin Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W zeszły weekend mieliśmy kilka spotkań organizowanych przez naszych forumowiczów, osoby z Team Jerkbait. @Barteksiedlce zorganizował spotkanie w skrajnie wschodniej części Polski nad Bugiem (może się narażę, ale dla mnie najpiękniejszej naszej rzece). Podsumowanie spotkania przeczytacie w wątku http://jerkbait.pl/topic/56532-spotkanie-nad-bugiem/?p=1707236. Zapowiadało się sporo osób, przybyło mniej ale jak się patrzy na fotografie był chillout. I tak jak ktoś ostatnio na forum świetnie napisał ... "coraz częściej się przekonuję, że w wędkarstwie nie same ryby są najważniejsze". Kolejne spotkanie to już południe naszego kraju. Odra. Organizatorem spotkania był @Analityk. Tam zasiadka na bolenia, klenia, sandacza ... http://jerkbait.pl/topic/8379-wody-w-okolicach-wroclawia/?p=1706102Tak jak nad Bugiem i tutaj pojawiło się logo naszego forum. Tutaj złowiono kilka ryb. Spotkanie również towarzyskie, poznanie innych wędkarzy, wymiana wiedzy. Na deser nocne spotkanie Street Fishingowe we Wrocławiu. Rafał @ZedSet prowadzi grupę do celu - http://jerkbait.pl/topic/59070-wrocław/?p=1705737W ciemnościach pojawia się sum, sandacze i ... Catch and Release. Kto i gdzie zorganizuje kolejną wyprawę? Jakie kolejne miejscowości dołączą? Dawajcie znać ... czekamy na opisy, relacje, fotografie. Niech forum służy Wam integracji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Fajnie byłoby gdyby udało się coś zrobić w Warszawie - może w tej wersji street-fishining właśnie Edytowane 8 Lipca 2015 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Remuś chętnie bym coś zoorganizował, ale tu w mojej okolicy nie ma ryb... Edytowane 8 Lipca 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kolejne "mini zloty", to wg mnie tylko kwestia czasu, bo każde takie spotkanie w gronie wędkarskich świrów to super atmosfera, pogaduchy o rybach i sprzęcie...Czego chcieć więcej? P.S.Remku- organizatorem wrocławskiego spotkania był jak zwykle Jacek- @analityk. Ja tam tylko swoja Teamową gębą świeciłem i zatroszczyłem się (razem z Paco321) o "rybną" część zlotu PozdrówkaKamil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Fajnie byłoby gdyby udało się coś zrobić w Warszawie - może w tej wersji street-fishining właśnie Już, za chwilę, .... temat ciągniemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kolejne "mini zloty", to wg mnie tylko kwestia czasu, bo każde takie spotkanie w gronie wędkarskich świrów to super atmosfera, pogaduchy o rybach i sprzęcie...Czego chcieć więcej? P.S.Remku- organizatorem wrocławskiego spotkania był jak zwykle Jacek- @analityk. Ja tam tylko swoja Teamową gębą świeciłem i zatroszczyłem się (razem z Paco321) o "rybną" część zlotu PozdrówkaKamilKamil poprawiłem Przepraszam za niedociągnięcie. Czekamy na kolejne lokalizacje! Byłoby super widzieć jak dołączają kolejne miasta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Remuś chętnie bym coś zoorganizował, ale tu w mojej okolicy nie ma ryb... Organizuj, organizuj ... i ryby się znajdą ... ważny jest pretekst 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi