Skocz do zawartości

Spotkania społeczności jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

W zeszły weekend mieliśmy kilka spotkań organizowanych przez naszych forumowiczów, osoby z Team Jerkbait.

@Barteksiedlce zorganizował spotkanie w skrajnie wschodniej części Polski nad Bugiem (może się narażę, ale dla mnie najpiękniejszej naszej rzece). Podsumowanie spotkania przeczytacie w wątku http://jerkbait.pl/topic/56532-spotkanie-nad-bugiem/?p=1707236. Zapowiadało się sporo osób, przybyło mniej ale jak się patrzy na fotografie był chillout. I tak jak ktoś ostatnio na forum świetnie napisał ... "coraz częściej się przekonuję, że w wędkarstwie nie same ryby są najważniejsze".

Kolejne spotkanie to już południe naszego kraju. Odra. Organizatorem spotkania był @Analityk. Tam zasiadka na bolenia, klenia, sandacza ... http://jerkbait.pl/topic/8379-wody-w-okolicach-wroclawia/?p=1706102Tak jak nad Bugiem i tutaj pojawiło się logo naszego forum. Tutaj złowiono kilka ryb. Spotkanie również towarzyskie, poznanie innych wędkarzy, wymiana wiedzy.

Na deser nocne spotkanie Street Fishingowe we Wrocławiu. Rafał @ZedSet prowadzi grupę do celu - http://jerkbait.pl/topic/59070-wrocław/?p=1705737W ciemnościach pojawia się sum, sandacze i ... Catch and Release.

Kto i gdzie zorganizuje kolejną wyprawę? Jakie kolejne miejscowości dołączą? Dawajcie znać ... czekamy na opisy, relacje, fotografie. Niech forum służy Wam integracji.

• Like 7

Kolejne "mini zloty", to wg mnie tylko kwestia czasu, bo każde takie spotkanie w gronie wędkarskich świrów to super atmosfera, pogaduchy o rybach i sprzęcie...Czego chcieć więcej? :)

P.S.

Remku- organizatorem wrocławskiego spotkania był jak zwykle Jacek- @analityk. Ja tam tylko swoja Teamową gębą świeciłem i zatroszczyłem się (razem z Paco321) o "rybną" część zlotu ;)

Pozdrówka

Kamil

• Like 2

Kolejne "mini zloty", to wg mnie tylko kwestia czasu, bo każde takie spotkanie w gronie wędkarskich świrów to super atmosfera, pogaduchy o rybach i sprzęcie...Czego chcieć więcej? :)

P.S.

Remku- organizatorem wrocławskiego spotkania był jak zwykle Jacek- @analityk. Ja tam tylko swoja Teamową gębą świeciłem i zatroszczyłem się (razem z Paco321) o "rybną" część zlotu ;)

Pozdrówka

Kamil

Kamil  ;) poprawiłem :) Przepraszam za niedociągnięcie.

Czekamy na kolejne lokalizacje! Byłoby super widzieć jak dołączają kolejne miasta ...