Petrus27 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam!! gdzie można kupić łożysko do kołowrotka spro red arc przy kabłąku. Słyszałem, że w firmach zaopatrujących w części medyczne. Podobno jak się raz wymieni to dożywotnio:) (dla kołowrotka oczywiście), a to łożysko przeważnie trzeba wymienić. Gdzieś czytałem na forum , jak ktoś tak właśnie zrobił i podobno efekt rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, kiedyś wyczytałem na innym forum, że pasuje to ale głowy nie dam sobie uciąć. http://www.allegro.pl/item955650497_lozysko_wysokoobrotowe_m r74_2rs_4x7x2_5_fv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jeśli było na forum to jest taka opcja jak SZUKAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam, kiedyś wyczytałem na innym forum, że pasuje to ale głowy nie dam sobie uciąć. http://www.allegro.pl/item955650497_lozysko_wysokoobrotowe_m r74_2rs_4x7x2_5_fv.html Potwierdzam łożysko MR74-2RS pasuje do rolki prowadzącej w Red Arc-u. Sam kupiłem 4 na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrus27 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Dzisiaj zakupiłem ale nie przez allegro, kolega ze sklepu wędkarskiego mi zamówił. Dziękuje bardzo za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Czy to łożysko pasuje rownież do blue arca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 witam,czy to lozysko pasuje do red arc 10400 ,i 10401 .kupil bym chetnie,dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Blue Arca nie mam ale baaardzo mocno mi się wydaje, że rolki prowadzące to one wszystkie mają jednakowe. Red Arc o wielkości 2000 i 3000 ma na bank ten sam rozmiar łożysk w rolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi